Big Brother -taloon sunnuntaina astellut helsinkiläinen Reeo, 49, paljasti talon muille asukkaille esiintyneensä Salatut elämät -sarjassa. Hän näytteli Sami Sarjulan esittämän Ossin pyörittämän Snow Teamin työntekijää.

– Se oli 2004 tai 2005. Ihan castingin kautta päädyin ja oli minulla ihan muutamia repliikkejäkin. ”Moi”-repliikillä käveltiin sisään, Reeo kertoi talon muille asukkaille.

Kuva: Nelonen

Reeo on koulutukseltaan ravintolakokki, mutta hän on itseoppinut kuvaaja ja leikkaaja. Reeo kirjoittaa biisejä pöytälaatikkoon, esiintyy muusikkona ja muistetaan takavuosilta Panic IC -bändistä. Hän on myös tunnettu salibandypiireistä ja on omien sanojensa mukaan legendaarisen ilmaveivin kehittäjä.

Reeo on viidennen polven stadilainen, villin nuoruuden viisastama rento juonittelija.
Hän näkee mielestään nopeasti miten kenenkin kanssa ollaan. Hänessä asuu keittiöpsykologi ja rentona ja rauhallisena persoonana uskoo olevansa kyvykäs manipuloimaan muita BB-kisaajia. BB-taloon Reeo ei ole tulossa hakemaan ystäviä vaan pelaamaan. Työnsä puolesta Reeo kulkee kuvausmatkoilla erämaissa ja tekee luontoon liittyviä tv-ohjelmia.

Lue myös:

Paljastuksia sunnuntaina alkavasta BB-kaudesta – taloon astelee muun muassa seksityöläinen!

Tässä ovat uudet Big Brother Suomen -juontajat: suosikkiohjelmassa merkittävä uudistus!