Vain elämää -sarjassa mukana oleva laulaja Suvi Teräsniska on äiti kolmelle pojalle, joista vanhin on tällä hetkellä eskarissa. Teräsniska sanoo, etteivät hänen lapsensa vielä ymmärrä heidän äitinsä olevan julkisuuden henkilö.

– Lapseni eivät vielä tajua, että minut tunnistetaan tuolla turuilla ja toreilla. Mutta se on heille ihan arkipäivää, että äiti laulaa telkkarissa, ja että äidin naama näkyy bussipysäkeillä ja lehtien kansissa.

– Olen myös itse täysin tottunut siihen, että olen tunnistettava henkilö. En osaa enää ajatella, miltä tuntuisi, jos näin ei olisi.

Eräs viimeaikainen tapahtuma oli Teräsniskalle erityisen sykähdyttävä ja sai hänen sydämensä sulamaan.

– Esikoisellani oli eskarissa kotitehtävä, jossa piti kirjoittaa omia suosikkiasioita. Tehtävässä oli kysymys, jossa piti kertoa oma lempimusiikkinsa, ja poikani oli vastannut, että: ”äidin laulut”. Se tuntui todella hyvältä, Teräsniska iloitsee.

– Kotona lapseni eivät koskaan halua kuunnella äidin musiikkia, mutta jostain syystä esikoiseni oli kuitenkin kirjoittanut näin. Minun sydäntäni niin lämmitti tämä, hän huokaisee onnellisena.

Lue myös:

Suvi Teräsniskan isä päätyi otsikoihin Temppareiden tiimoilta – perheeltä hauska reaktio: ”Olisitte nähny sen naurunremakan kun isä tajus!”

Yö palaa keikkalavoille ensi kesänä – yllätysnimi hyppää Olli Lindholmin saappaisiin