Vuoden 2021 Miss Suomeksi valittu Essi Unkuri joutui kotimatkalle tuoreessa Farmi Suomi -ohjelman jaksossa. Unkuri putosi hävitessään kaksintaistelussa tubettaja Joona Puhakalle.

Puhakka valitsi Unkurin kaksintaisteluun omasta joukkueestaan, johon kuuluivat Puhakan ja Unkurin lisäksi Antonio Flores ja Johanna Puhakka. Joukkueen kapteenina toimi Henny Harjusola, joka nimesi Joonan pudotukseen.

Kun Joona kertoi tiiminsä edessä haastavansa Essin kaksintaisteluun, nousi Essissä pintaan poikkeuksellisen voimakas reaktio. Essi murtui kyyneliin, sillä hän koki asiasta suurta pettymystä.

– Ymmärrän kyllä. En ota henkilökohtaisesti, nainen sai kuitenkin sanottua.

Kaksintaistelussa Essin ja Joonan piti sitoa köysi kiven ympärille ja asettaa sen päälle kananmuna. Voittajaksi selviytyi se, jonka muna pysyi kiven päällä 20 sekuntia.

Voiton vei lopulta Joona, ja Essi joutui pakkaamaan laukkunsa.

– En huonolle hävinnyt. Joona oli todella kova. Nostan hattua, missi summasi ohjelmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Jakson tultua ulos telkkareista, kommentoi Essi Farmi-kokemustaan omalla Instagram-tilillään.

– Huhhuh! Olipahan taas reissu. Lähtiessäni Farmille en oikein tiennyt mitä odottaa, tai no ajattelin, että luvassa on ihan jäätävä työleiri ja miljoona puusavottaa, Essi kirjoittaa tuoreessa tekstissään.

– Tiesin, että sisimmässäni piilee pieni maalaistyttö, jonka haluan löytää. En kuitenkaan osannut odottaa näin valaisevaa ja opettavaista kokemusta. Arvostus omia isovanhempia, kaikkia arkea helpottavia innovaatioita, hidasta elämäntyyliä ja läsnä olemista kohtaan kasvoi suunnattomasti, hän lisää koskettavasti.

Essin mukaan osallistuminen Farmi-ohjelmaan lukeutuu hänen elämänsä parhaimpien kokemusten listan kärkipäähän.

– Kiitos kaikille Farmilaisille. Ootte kultaa jokainen! Tunnen oloni tosi etuoikeutetuksi, että pääsin tutustumaan teihin, nainen kiteyttää sydänemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Monet Unkurin seuraajat ovat sitä mieltä, että Essin matka Farmissa päättyi liian aikaisin.

– Harmittaa, mut aina ei oo tuuri matkassa mukana. Saat kuitenkin olla ylpeä itsestäsi jälleen! eräs fani muotoilee päivityksen kommenttikentässä.

– Olit mun lemppari. Harmi kun tipuit mut oot ihana, toinen tiivistää.

Farmi Suomi -ohjelma lauantaisin Nelosella kello 20.00 ja Ruudussa.

Lue myös:

Essi Unkuri paljastaa rajun totuuden Selviytyjät-kulissien takaa – loukkaantui pahasti ja pudotti runsaasti painoa!

Missikruunustaan luopunut Essi Unkuri tiputti uutispommin – ottaa urallaan suuren askeleen: ”Olet sairas”