Salatut elämät -sarjasta suomalaisille tunnetuksi tullut näyttelijä Johanna Ruonala viihtyy hyvin nykyisessä työssään. Ruonala esittää Salkkareissa Kiira-nimistä roolihahmoa.

Kiira-hahmo teki jokin aika sitten sarjassa yllättävän vedon, kun hän hyppäsi arvostetusta lentäjän pestistään tavalliseksi kahvilatyöntekijäksi. Nyt Ruonala vertaa, mitkä asiat Kiiraa ja häntä yhdistää, ja missä he eroavat.

– Olemme molemmat aika rohkeita ja suorasanaisia. Emme säästele sanojamme, vaan kerromme avoimesti, miten asiat ovat, Ruonala kertoo Metropolille.

– Mitä sitä turhaan kiertelemään ja kaartelemaan, hän jatkaa nauraen.

Suurin eroavaisuus Kiirassa ja Johannassa on Ruonalan mukaan se, kuinka he käyttäytyvät miesten suhteen. Parisuhteessa elävä Johanna on täysi vastakohta Kiiralle, joka hyppii suhteesta toiseen.

– Kiira on hyvin flirtti ja miehiin menevä. Minä en ole näin aktiivinen tapaus, näyttelijä sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ruonala kertoo saavansa paljon palautetta sekä työstään että hahmostaan Instagramissa. Hän on yllättynyt siitä, kuinka paljon ihmiset kommentoivat Salkkareita somessa.

– Saan paljon positiivista palautetta. Mutta on siellä sellaisiakin viestejä, joissa sanotaan, että Kiira on vähän ärsyttävä, Ruonala virnistää.

– Tämä on mielestäni kuitenkin vain ja ainoastaan hyvä asia. Kaikkihan me näyttelijät haluamme työllämme herättää tunteita katsojissa ja luoda vaikuttavia tarinoita, hän kiteyttää.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Johanna Ruonala teki merkittävän elämänmuutoksen – avautuu vakavasta aiheesta: ”Hirveän suuri terveysriski”

Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilainen sairastui pahoin: ”En voi tehdä muuta kuin maata suihkun lattialla”