Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti matkustaa Iholla-sarjan viimeisessä jaksossa Tukholmaan ja muistelee samalla suhdettaan ruotsalaiseen mysteerimieheen. Hän myöntää, ettei ole suhteen päättymisen jälkeen juurikaan ajatellut parin yhteisiä aikoja.

– Oli itse asiassa aika terveellistä ja virkistävää palata niihin ajatuksiin. Kyllähän meillä oli sairaan kivaa yhdessä ja olin tosi rakastunut, Martina muistelee.

Hän kertoo oppineensa suhteesta paljon ja kuvailee ajanjaksoa tervehdyttäväksi ja voimaannuttavaksi.

– Oon tosi kiitollinen. Ehkä tuli omassa mielessä ja mun sisällä nyt sellainen, että asia on loppuunkäsitelty.

– Mun on hyvä saada sellaisia hyviä parisuhdekokemuksia. Mä tarviin niitä.

Se mitä Martina haluaa parisuhteelta on muuttunut hänen mielestään paljon.

– Mä opin koko ajan lisää. Tällä hetkellä isoimpana asiana vaakakupissa on se, että se suhde olisi hyvin tasavertainen ja oltaisiin henkisellä tasolla samalla kohtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden Iholla-kauden kuvausten aikaan Martina seurusteli ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa. Pari päätyi kuitenkin eroon viime vuoden lopussa. Hän kommentoi eron jälkeen Me Naiset -lehdelle, ettei halua tulevaisuuden parisuhteessaan kummankaan rakentavan identiteettiään tai onnellisuuttaan toisen varaan.

Iholla-sarja on katsottavissa Discovery+-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

Martina Aitolehti paljastaa tiukkaan varjellun salaisuuden – kärsi kovista kivuista ohjelmansa promokuvauksissa: ”Tein asioita, joita en olisi saanut tehdä”

IS: Näin Martina Aitolehti todellisuudessa reagoi uudesta ohjelmastaan nousseeseen kohuun – ”Emme voi tehdä Suomessa samalla tavalla”