Legendaarinen muusikko Pepe Willberg ja hänen vaimonsa Pauliina Visuri nähdään syyskuussa Olet mitä syöt -ohjelmassa. Ohjelmassa nähdään tänä syksynä ensimmäistä kertaa yksilöosallistujien lisäksi myös pariskuntia.

Nyt Pepe ja Pauliina kertovat, kuinka Olet mitä syöt -ohjelma muutti heidän parisuhdettaan.

Pepen mielestä muutos ei ole ollut suuri.

– Minun mielestäni ohjelma ei vaikuttanut meidän väleihimme sen kummemmin. Edelleen riitelemme siitä, mitä minun pitäisi laittaa päälle, Pepe kertoo nauraen Metropolille.

Pauliina on kuitenkin eri linjoilla. Hänen mielestään ohjelmaan osallistuminen on helpottanut kaksikon yhteistä arkea.

– Minun täytyy sanoa, että olen päässyt hieman helpommalla tämän ohjelman myötä. Minun ei tarvitse enää samalla tavalla kuin aikaisemmin perustella Pepelle liikuntaa tai terveellisiin elämäntapoihin panostamista, Pauliina toteaa.

– Hän ei voi enää vastata ”ei”, kun pyydän häntä kävelylle. Ja kun kauhon hänelle suuren annoksen salaattia, niin hän syö sen kiltisti, nainen lisää hymyillen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Pepe myöntää, että uusi, aiempaa terveellisempi elämäntyyli on imaissut hänet mukanaan.

– Minulle on nykyään tärkeää käydä vaa’alla joka aamu ja ilta. Illalla katson, että paljonko olen syönyt ja aamulla, että paljonko olen yön aikana laihtunut. Tämä kiinnostaa minua eniten.

– Voisin väittää, että vaaka on äärimmäisen tehokas laite painonpudotuksessa.

Pauliina puolestaan kokee vaakaa tärkeämmäksi katsoa kokonaiskuvaa.

– Mietin asiaa isommalla kädellä. Toki paino jotain kertoo, mutta en keskity ainoastaan siihen, Pauliina painottaa.

– Mielestäni on tärkeää keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, eikä orjallisesti tuijottaa vaa’an lukemaa, hän summaa.

Lue myös:

Olet mitä syöt -ohjelman osallistuja Pertti Salovaara paljastaa yllättävän asian minäkuvastaan – ”Paino vaikutti itsetuntooni”

Ilari Sahamies paljastaa järkyttävän yksityiskohdan elämäntavoistaan – teki radikaalin muutoksen Olet mitä syöt -ohjelmassa!