Tunnettu suomalainen muusikko Pepe Willberg ja hänen vaimonsa Pauliina Visuri nähdään syyskuussa alkavan Olet mitä syöt -ohjelman tuoreella kaudella. Tarkoituksena on tehdä merkittävä elämäntaparemontti julkkislääkäri Pippa Laukan avustuksella.

Yhtenä osana ohjelmaan kuuluu tarkat lääkärintutkimukset, joissa mitataan muun muassa kehonkoostumusta ja analysoidaan painoa. Tulosten kuuleminen ei aina välttämättä ole osallistujille helppoa.

– Olen edelleen sitä mieltä, että minua on huijattu, Pepe kommentoi Metropolille Olet mitä syöt -sarjan pressitilaisuudessa.

– Pepe on vaikea tapaus, Pauliina-vaimo nauraa vieressä.

– Minulla on jonkin verran terveydenhuollon koulutusta, ja mielestäni tutkimukset toteutettiin erittäin ammattitaitoisesti, hän jatkaa.

Syynä Pepen vahvalle reagoinnille taitaakin olla se, että tosiasioiden hyväksyminen on miehelle vähän vaikeaa.

– Joo, kyllä siinä taitaa hieman sitä olla. Jos tämä kaikki, mitä näissä tutkimuksissa kuulin todella pitää paikkansa, on minun ehkä syytä katsoa peiliin, mies toteaa pilke silmäkulmassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Pariskunta on yhtä mieltä kuitenkin siitä, että ohjelmaan osallistuminen oli hyvä päätös. Kumpikaan ei kadu elämäntaparemontin aloittamista.

– Saimme erittäin hyviä ohjeita, tukea ja apua. Toivon mukaan muutos jatkuu edelleen ohjelman päätyttyä, kaksikko tuumaa yhteen ääneen.

Pauliinalle ohjelman tuoma julkisuus tuntuu vieraalta.

– Pepe-parka on ollut 60 vuotta julkisuudessa, joten hän on jo tottunut. Mutta minulle julkisuus on aika uutta, enkä liiemmin pidä siitä. Pakko se on kuitenkin nyt kestää, Pauliina naurahtaa.

Lue myös:

Olet mitä syöt -ohjelman osallistuja Pertti Salovaara paljastaa yllättävän asian minäkuvastaan – ”Paino vaikutti itsetuntooni”

Ilari Sahamies paljastaa järkyttävän yksityiskohdan elämäntavoistaan – teki radikaalin muutoksen Olet mitä syöt -ohjelmassa!