Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelma lähenee loppuaan. Yhdeksännessä jaksossa sinkkumiehet järjestävät unelmatreffit ja sekavilta tunteilta ei voi välttyä.

Sinkkumiehistä Sergey yllättää illallisella Markon ja muut sinkut odottamattomalla ilmoituksella. Miehet skoolaavat yhteiselle matkalle ja Marko kysyy Sergeylta hänen tulevaisuuden haaveista. Sergey pudottaa pian kuitenkin uutispommin.

Rünnolla on tunteita Markoa kohtaan, Ticolla on selkeä mielipide siitä, mitä hän haluaa. Ja minusta tuntui jotenkin väärältä olla tässä, kun omat fiilikset ovat epävarmat, Sergey kertoo kameralle.

– Olen miettinyt sinua ja minua näissä olosuhteissa. Tämän matkan puitteissa olen ymmärtänyt sen, että en pysty enää siihen, että odotan sinulta merkkejä ja sen takia tämän illallisen jälkeen joudun lähtemään kotiin, hän sanoo Markolle.

Marko ymmärtää Sergeyn ratkaisun.

– Ensimmäinen ajatus oli se, että tuli helpotus, hänen ei tarvitse enää mitään peitellä, vaan hän jatkaa avoimella ja rehellisellä linjalla. Ja se on tämän matkan yksi tarkoituksista. Minulla on todella paljon lämpimiä tunteita Sergeytä kohtaan, näen kuinka herkkä ja avoin ihminen hän on ja kuinka upea ihminen, Marko kiteyttää ajatuksiaan.

– Minulla on sellainen tunne, että olen saanut elämääni todella tärkeän uuden ihmisen. Ja uskon, että ystävyytemme tulee tästä syvenemään ja tulemme jakamaan vielä paljon hyviä hetkiä yhdessä, Marko kertoo tunteistaan.

Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelman voi katsoa keskiviikkoisin TV5 -kanavalta ja Discovery+ -palvelusta.

Lue lisää:

Marko Björsin rakkausohjelmaan osallistuvat sinkkumiehet paljastuivat – mukana muun muassa radiojuontajan ex-puoliso!

Marko Björs, 53, tuli kaapista ja tekee samalla tv-historiaa: ”En tahdo enää elää jarru päällä”