Uuden Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0 -kauden tähdet on julkistettu. Uudella kaudella kahdeksan upeaa sinkkua matkustaa pohjoisen hangille unelmalomalle. Keskitalven tunturiparatiisi ja ylelliset puitteet Levillä sijaitsevassa luksushuvilassa tarjoavat sinkuille unohtumattomia elämyksiä ja ikimuistoisia kokemuksia.

Meno luksushuvilalla on villiä ja estotonta. Samppanja virtaa, kun sinkut juhlivat, deittailevat ja nauttivat elämästään ja toisistaan täysin rinnoin kunnes entisiä rakkaita alkaa tupsahdella huvilalle. Kuka tahansa voi joutua tilille menneisyydestään. Osa entisistä heiloista hautoo kostoa, osaa janottaa vanha suola. Riemukkainkin ilta voi päättyä hetkessä draamaan ja kyyneliin.

Sinkkujen joukosta löytyy myös yksi TV:stä tunnettu komistus.

Joonatan Suvinen, 29, Helsinki

Joonatan on monelle tuttu kasvo Salatut elämät -sarjasta. Joonatania viehättää ulospäin suuntautuneet ja itsevarmat naiset, jotka kantavat itseänsä hyvin. Ulkoisesti hän arvostaa persoonallisuutta ja luonnollisuutta

Kuva: Discovery

Thor Lundström, 23, Tampere

Naisten suhteen Thor on kaikkiruokainen, mutta hän kyllästyy nopeasti. Miehillä ei hänen mukaansa ole mitään naistyyppiä, vaan miehet kiinnostuvat niistä naisista, joista muutkin miehet ovat kiinnostuneita.

Kuva: Discovery

Niki Rantanen, 24, Lahti

Naisessa Niki arvostaa eniten kiltteyttä ja huumorintajua. Hän ei usko iskurepliikkeihin tai äärimmilleen hiottuihin pokausstrategioihin vaan luottaa, että hänen persoonansa hoitaa homman. Ja mikäli se ei riitä, on nainen parempi jollekin toiselle.

Kuva: Discovery

Jerry Vainio, 23, Helsinki

Naisten suhteen hän on kaikkiruokainen, mutta vihreät silmät ovat hänen erityinen heikkoutensa. Jerry ei jaksa turhaa draamailua ja livahtaa paikalta, jos tilanne uhkaa kuumentua.

Kuva: Discovery

Julia Manninen, 24, Vantaa

Julia tuntee arvonsa ja hän tietää, mitä haluaa. Hän ei syty ylimielisistä muttei myöskään liian epävarmoista miehistä, joiden itsetunto kaipaa alituista pönkitystä. Sen sijaan hän hakee hyvällä tavalla itsevarmaa, tasapainoista ja lojaalia miestä.

Kuva: Discovery

Aliisa Salonen, 20, Vantaa

Aliisa nauttii kissa ja hiiri -leikistä komeiden pelimiesten kanssa. Ulkonäöllisesti häntä miellyttävät tummat, pitkät ja tatuoidut miehet, mutta hyvästä leukalinjasta hän antaa lisäpisteitä.

Kuva: Discovery

Janni Murto, 19, Kaarina

Janni on äärimmäisen läheisyydenkipeä ja hakeutuu useimmiten bileillan päätteeksi jonkun kainaloon nukkumaan. Hän kiinnostuu ihmisistä, jotka pukeutuvat hyvin ja kantavat itsensä hyvin. Tummat piirteet, tatuoinnit ja salaperäisyys ovat plussaa.

Kuva: Discovery

Roosa Kolari 19, Jyväskylä

Roosan miesmaku vaihtelee päivän mukaan. Hän kiinnostuu menevistä miehistä, jotka pysyvät hänen vauhdissaan, mutta myös ”rauhallisilla mussukoilla” on paikka hänen sydämessään.

Kuva: Discovery

Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0 discovery+-palvelussa kaksi jaksoa tiistaisin alkaen 12.huhtikuuta.

Lue myös:

Ex on the Beach -tähti Henrik paljastaa iloisen perheuutisen: ”Mieli voi muuttua, kun asiasta tulee todellinen”

Ex on the Beach -tähti on kuollut vain 25-vuotiaana!