Mediapersoona Seksikäs-Suklaa muistelee TV2:n suositussa Gogin kantabaari -ohjelmassa treffejä, jotka saivat varsin nolon päätöksen.

– Mä kävin yhden muijan kanssa treffeillä. Sen jälkeen kävimme yhdessä baarissa juomassa. Tämä muija oli kova ryyppäämään. Se talutti mut baarista ulos ja menimme hänen luokseen. Hän halusi juoda kotona vielä yhdet viinit, vaikka minulla oli olo, että kuolen kohta. Hän oli pienikokoinen, mutta joi siitä huolimatta vielä pullon viiniä ja minut penkin alle, Seksikäs-Suklaa aloittaa.

Hän joutui noloon tilanteeseen aamulla.

– Heräsin aamulla siihen, että kusin sänkyyn. Mä otin vaatteet pois ja laitoin ne pesukoneeseen, mutta en voinut laittaa sitä päälle, kun hän nukkui vielä. Ajattelin, että ei tässä auta mikään muu kuin odotella, että hän herää ja kertoa, mitä tässä tapahtui. Kun hän heräsi, niin kerroin hänelle kusseeni hänen sänkyyn, mihin hän vastasi, etten ollut kuulemma ensimmäinen, Seksikäs-Suklaa kertoo.

Seksikäs-Suklaa pesi vaatteensa deittikumppanin herättyä ja meni tämän kanssa syömään. He eivät kuitenkaan nähneet toista kertaa.

Constantinos ”Gogi” Mavromichalisin luotsaama Gogin kantabaari perjantaisin kello 21 Yle TV2:lla ja Yle Areenassa.

Lue myös:

Ina Mikkola paljastaa, miten saa julkkikset avautumaan seksimieltymyksistään: ”Jotta ihmiset puhuvat avoimesti…”

Erika Vikman paljastaa Ina Mikkolan podcastissa seksifantasiansa ja -lelunsa: ”Olen kokeillut erilaisia pitkin elämääni”