Selviytyjät Suomi -ohjelmassa Hylättyjen saarelle siirretty, muotialan yrittäjänä toimiva Susanna Penttilä kertoo avoimesti kokemuksistaan kilpailussa.

Penttilä sanoo pistäneensä merkille, että Selviytyjät on paljon muutakin kuin fyysinen peli. Hänen mukaansa kisassa pärjäsivät he, jotka osasivat juonitella parhaiten.

Penttilän mielestä ylivoimaisesti pahin juonittelija tuoreella kaudella oli radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä. Hän korostaa Vikin olleen ennen kaikkea älykäs pelaaja.

– Viki oli tarkkailija, joka istui erillään muista ja keskitti kaiken energiansa toisten tarkkailemiseen, Penttilä kertoo Metropolille.

– Viki oli hyvä siinä mitä teki, hän selkeäsi osasi vaativiakin peliliikkeitä. Hän on ilmeisesti seurannut aika paljon Selviytyjiä, ja se kyllä näkyi.

Penttilä painottaa, että Vikin pelaajarooli oli hyvin erilainen kuin se, millaisena hänet on totuttu aiemmin näkemään julkisuudessa.

– En olisi ikinä voinut kuvitella, että se ihana, letkeä ja huumorintajuinen radiojuontaja olisi siellä viidakossa niin kova peluri, Penttilä naurahtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Kaksi muuta yllättävää kisaajaa olivat Penttilälle vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen sekä mediapersoona Lauri Salovaara.

– Beastakaan en olisi osannut arvata, että millainen pelaaja hänestä Seviytyjissä kuoriutuu. Siellä se meidän missi vain veti ihan Janena viidakossa, Penttilä hymyilee.

– Lauri oli puolestaan heimomme Tarzan. Sekin yllätti, sillä ajattelin aluksi, että Lauri olisi vähän sellainen ”setäihminen”. Mutta niin vain hän muuttui yhtäkkiä Viidakon Ykäksi, nainen toteaa pilke silmäkulmassa.

Lue myös:

Susanna Penttilä äänestettiin ulos Selviytyjistä – paljastaa nyt totuuden reissustaan: ”Jos sitä ei olisi ollut, olisi reissu ollut täydellinen”

Selviytyjissä pudotuksen välttänyt Susanna Penttilä tajuaa tehneensä ison virheen – ”Nyt kärsin siitä”