Tv-sarjoista, Talent Suomen tuomaririvistöstä ja teatterin lavoilta tuttu näyttelijä, juontaja ja impromestari Ernest Lawson ei ole ikinä ollut yhdelläkään tanssitunnilla. Nollasta on kuitenkin hyvä ponnistaa. Aiempia Tanssii tähtien kanssa -kausia katsoessaan näyttelijä on nimenomaan seurannut ihaillen kilpailijoita, joiden kasvutarina ja taitojen karttuminen on ollut selvästi nähtävissä.

TAUSTAA:Heidät nähdään Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa – parketilla nähdään ensimmäistä kertaa naispari!

– Olen miettinyt, olisikohan minustakin siihen samaan. Ja nythän se nähdään, Ernest iloitsee MTV3-kanavan tiedotteessa.

Vaikka tanssitaitoa ei ennestään ole, muita vahvuuksia löytyy. Rytmitajua mieheltä ei ainakaan puutu, sillä musikaalisen Ernestin pääinstrumentti on rummut. Mies uskoo taidon auttavan myös askelten löytämisessä. Kovin haaste sen sijaan liittyy latinalaistansseihin; villi vartalon vatkaus ja viettely ei miehen mukaan kuulu perusrepertuaariin. Oli kyseessä lattari- tai vakkaritanssi, toimintasuunnitelma täydellistä muistikatkosta varten on kuitenkin jo valmiina.

– Mä improvisoin, siinähän mä olen hyvä! Vedän siis jotain ja toivon, että Anniina tulee pelastamaan mut tilanteesta, hän suunnittelee.

Kuva: MTV3

Tanssiopettaja Anniina Koivuniemen luotto oppilaaseensa on kova. Anniina nähdään TTK-kilpailussa ensimmäistä kertaa valmentajana.

– Erkku on mukava, hauska ja kohtelias. Lisäksi hän vaikuttaa olevan tosi innoissaan kaikesta tulevasta, joka on tietysti kaikkein tärkeintä, Anniina toteaa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma alkaa sunnuntaina 29.8. 

Lue myös:

Vappu Pimiä koki hurjan yllätyksen suorassa TTK-lähetyksessä – juontajia piinannut kauhuhahmo paljastui: ”Jumaliste muija!”

TTK-valmentaja Ansku Bergström poseeraa alasti: ”Minulla on voimakkaat lihakset ja pitkät raajat”