Kohutun Temptation Island Suomi -realitysarjan seitsemäs kausi alkaa Nelosella keskiviikkona 18.3. Sarjan juontajana jatkaa ”grillimestari” Sami Kuronen.

Sarjassa kahdessa erillisessä lomakohteessa asuvat neljä pariskuntaa panevat parisuhteensa kovaan testiin, sillä heitä yrittävät vietellä 22 kuumottavaa sinkkua; 11 naista ja 11 miestä.

Alla esittäytyvät Temppareiden uuden kauden sinkkunaiset, Lars Johnson Photographyn kuvaamina.

Inkku, 23, Espoo

”Mun lempijuoma on viini – 24 senttii uppoo helposti ja nopeesti”

Sosiaalinen, itsevarma ja huumorintajuinen Inkku on ollut hirman yli vuoden sinkkuna. Temppareihin Inkku lupaa tuoda hauskaa, positiivista ja hyvää seuraa.

Daniela, 26, Tuusula

”Mä tulin tänne, enkä Love Islandille sen takii, et mun mielestä on paljon kivempaa rikkoa suhteita, kuin luoda niitä.”

Kosmetologina työskentelevällä Danielalla on takanaan yhdeksän vuoden parisuhde, ja hän uskookin ymmärtävänsä hyvin parisuhteen ongelmakohtia. Sinkkuna Daniela on ollut kohta vuoden verran ja nauttinut vapaudestaan täysillä.

Sofia, 20, Loimaa

”Ammatiltani oon kokki, ihan paska leipomaan, mut munanvatkaus sujuu.”

Sosiaalinen, iloinen ja ”vähän hölmö blondi” Sofia kokee sinkkuelämänsä olleen loistoaikaa, joka on antanut mahdollisuuden keskittyä enemmän itseen ja omaan hyvinvointiin. Puolentoista vuoden ajan hän on ”pitänyt paljon hauskaa, rillutellut menemään ja nauttinut elämästä.”

Isabell, 21, Helsinki

”Mä oon kova mimmi bailaa, ja tarpeen vaatiessa dickillä raidaa.”

Sinkkuna puolisen vuotta viihtynyt Isabell osaa bilettää ja tykkää pitää huolen siitä, ettei kenelläkään ole tylsää ja että ”märkää riitää ja kovaa on!”

Emma, 22, Kajaani

”Mun mielestä miehet on kuin kossupaukkuja, eli aina voi ottaa uuden.”

Pitkästä parisuhteesta eronnut Emma on viihtynyt sinkkuna puolisen vuotta. Visualistina ja myyjänä toimiva Emma on myös heittäytyjä, joka ei ota elämää niin kovin vakavasti.

Essi, 24, Oulu

”Mä oon todennut, että miehet on kuin vessa: jos on varattu, niin vähän kun kahvaa rynkyttää, niin saattaa vapautua nopeammin.”

Kahdeksan vuoden parisuhteen jälkeen Essi on viettänyt suht railakasta sinkkuvuotta ja nauttinut siitä täysillä.

Melek, 21, Tampere

”Mä oon vähän niinku turkinpippuri: tumma ja tulinen.”

Baarimikkona, mallina ja promoottorina työskentelevä kaunotar lupaa saada kaikki juhlatuulelle ja tuoda saarelle hyvää viihdettä.

Miia, 23, Vantaa

”Mä oon sekoitus kilttiä ja tuhmaa, joten katotaan mihin se teidän kohdalla johtaa.”

Lähihoitajana työskentelevä Miia on viettänyt melko rauhallista sinkkuelämää nyt vajaan vuoden verran, mutta hänestä löytyy myös se toinen puoli, joka on hyvinkin räväkkä ja välillä jopa hieman holtiton.

Jemina, 20, Turku

”Mä oon tän porukan kuopus, joten mä tulin testaa teidän vanhusten fyysisen kunnon.”

Liiketaloutta opiskeleva Jemina on sosiaalinen, iloinen ja värikäs persoona, joka osaa juhlia. Sinkkuna hän viettääkin viikonloppunsa yleensä kavereiden kanssa bailaten.

Aliisa, 21, Helsinki

”Äiti on aina sanonut, että kaikkea pitää kokeilla, että tietää mitä haluaa, joten ketäs mä kokeilen ekaks?”

Vuoropäällikkönä työskentelevä Aliisa on spontaani hetkessä eläjä, jonka mielipuuhaa on juhliminen huikeiden ihmisten keskellä.

Miina, 30, Helsinki

”Missä rakkaus, siellä onni, missä Miina, siellä pommi.”

Vajaan vuoden sinkkuna ollut Miina työskentelee Account managerina ja Miina opiskelee kasvatustieteiden tohtoriksi.

Sähäkkä ja spontaani Miina on ollut vajaan vuoden sinkkuna ja lähtee Temppareihin avoimin mielin tutustumaan uusiin ihmisiin.

Kuvat: Nelonen / Lars Johnson Photography