Uudet Vain elämää -tähdet suuntaavat tänään tiistaina Hirvensalmen Satulinnaan rakastetun ohjelman kuvauksiin.

Kahdeksan koko kansan tunnettua artistia matkaavat tunteikkaalle musiikkileirille Hirvensalmen Satulinnaan, jossa he tutustuvat toisiinsa musiikin avulla ja esittävät omat persoonalliset versionsa toistensa kappaleista.

Uudella kaudella mukana ovat Erika Vikman, Mikko Alatalo, Yona, Redrama, Pete Parkkonen, Meiju Suvas, Jyrki 69 ja Tommi Läntinen.

-Vain elämää on portti nuoremmille sukupolville, jotka eivät tunne tuotantoani. Osa ei edes tiedä minun olleen olemassa ennen Känkkäränkkää, Mikko Alatalo toteaa tiedotteessa.

– En ole laulanut suomeksi koskaan. Minulta on tulossa todella hyvää materiaalia. Maltan tuskin odottaa, mitä ihmiset pitävät niistä, Jyrki 69 kertoo tiedotteessa.

Erik Vikman toteaa tiedotteessa, että Vain elämää -ohjelma on muodostunut suomalaisen television legendaksi ja hänestä on hienoa olla osa tv-historiaa. Hän kertoo myös jännittävänsä eniten Jyrki 69 tapaamista.

– Jännitän varmaan eniten Jyrki 69 taapaamista, koska hän on itselleni joukon mystisin hahmo. Muita artisteja olen tavannut tien päällä tai eri kuvauksissa. Jyrkiä en ole tavannut koskaan, Vikman sanoo tiedotteessa.

Suomalaisten rakastama ohjelma täyttää syksyllä pyöreitä, sillä Vain elämää alkoi kymmenen vuotta sitten.

Vain elämää -ohjelman 13. kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa

Lue lisää:

Erika Vikman keskeytti keikan yllättäen – paljastaa nyt syyn, josta on tähän asti vaiennut: ”Piilottelu ja häpeäminen luultavasti vain pahentaisi tilannetta”

Pete Parkkonen paljasti seksuaalisen suuntautumisensa ja julkaisi kuvan seurustelukumppanistaan!