Temptation Island Suomi keräsi murskakritiikin ennen kuin ehti edes alkaa: ”Tää on floppi, ei mitään järkee enää”

Temptation Island Suomi palaa jälleen lokakuussa ruutuihin uudella kaudella, joka on kuvattu koronapandemian vuoksi poikkeuksellisesti järvimaisemissa Suomen Kainuussa. Huippusuosioon nousseen sarjan kahdeksannen tuotantokauden parit on nyt julkaistu ja mukana on uusien kasvojen lisäksi myös vanhoja tuttuja.

Kaikkia ohjelman faneja eivät tutut naamat kuitenkaan innosta ja ohjelma onkin jo ehtinyt keräämään hyytävän murskakritiikin somessa.

– Vissiin hakijat vähässä kun samat naamat pyörii vuodesta toiseen, eräs käyttäjä toteaa ohjelman virallisen Instagram-sivun kommenttiosiossa.

– Hankkikaa uusia naamoja tai lopettakaa formaatin tekeminen. Ei jaksa kattoo samoja naamoja vuosista toiseen, toinen laukoo.

– Siis tämä. Ei mitään järkee tässäkään ohjelmassa enää, kolmas komppaa.

Monelle katsojalle ohjelman alkaminen on suuri ja hartaasti odotettu asia. Tällä kertaa osa heistä joutui kuitenkin pettymään pahasti.

– Niin innolla ootin Temppareita ja sit ku läväytetään uudet VANHAT parit niin teki mieli alkaa itkemään. Ettekö ihan oikeesti ois löytäny uusia ihmisiä? Ei jaksa kattoo samoja naamoja.

– Ei, ei, ei… Miksi aina samoja ihmisiä?!?! Eikö oikeasti hakijoita ole vai mikä hitto siinä on, että täytyy koko ajan mennä samoilla tyypeillä. Kierrätys kunniaan, mut joku raja sentään. Menee maku koko ohjelmaan! Vuodesta toiseen samaa.

Näet julkaisun ja kaikki kommentit alta tai täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin 30. syyskuuta klo 21 alkaen.

Lue lisää: Tässä ovat Temptation Island Suomi -pariskunnat – mukana edelliskausilta tuttuja kasvoja!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.