Tamperelainen seksityöntekijä Isa Häkkinen kertoo ammatistaan Meri Lantelan Ylelle ohjaamassa Perjantai-dokkarissa Seksityöntekijä.

Isan mukaan seksityöhön liitetään usein häpeää, eikä moni seksityöläinen uskalla puhua ammatistaan julkisesti. 27-vuotias Isa ei kuitenkaan koe, että hänen kuuluisi hävetä, sillä hän pitää työstään ja tuntee olonsa turvalliseksi asiakkaidensa kanssa.

Lyhytdokumentissa Isa kertoo suostuvansa palvelemaan ainoastaan sellaisia asiakkaita, jotka käyttäytyvät asiallisesti ja maksavat tarpeeksi korkean hinnan.

– Hei lähtiskö suikkari (suihinotto) kolmella kympillä? eräs potentiaalinen asiakas viestittelee ohjelmassa Isalle.

Isan vastatessa, että sillä rahalla ei saa häneltä minkäänlaisia palveluita, ja että asiakkaan tulisi lisätä summaan 200 euroa lisää, haukkuu henkilö naista ”vitun huoraksi”.

Useimmat yhteydenotot ovat onneksi kuitenkin hyvin kohteliaita ja monet asiakkaat viestittävät Isalle nauttivansa aivan tavallisesta ja rauhallisesta menosta. Kun Isa laittaa nettiin uuden ilmoituksen, hän saa aluksi noin 30-50 yhteydenottoa päivässä.

– Jos on sellainen viikko, ettei ole mitään tekemistä, voin ottaa asiakkaan päivässä tai jopa kaksi. Sitten voin pitää kolme neljä viikkoa lomaa, Isa toteaa.

– Osa jättää vihkisormuksen autoon, osa ei. Tai sitten puhutaan vaimosta ja lapsista. Aika avoimesti kertovat itsestään, nainen kuvailee asiakkaitaan.

Näet TV1-kanavalla ja Yle Areenassa esitettävän Seksityöntekijä-lyhytdokumentin täällä.

Lue myös:

Cheyenne Järvinen julkaisi karun kuvan rinnastaan – myöntää katuvansa silikonitäytteitä: ”Tissiä minulla on omasta takaa ihan tarpeeksi”

Voice: Alman paljastus Miley Cyruksesta ei aiheuttanut ystävysten välille eripuraa: ”Toivon mukaan yhteistyö jatkuu”

The Voice of Finland: Toni Wirtanen ajautui kiivaaseen sanaharkkaan – räyhäsi tuomarikollegoilleen: ”Nyt se leipäläpi vi**u kiinni!”