TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Jokereiden ennätyksellinen voittoputki tositestissä – jättimäinen kerroin SKA:ta vastaan

Jokereiden hurja voittotahti vain jatkuu ja jatkuu – putki on nyt jo huikeat 15 ottelua.

Lauantaina ennätysmarssin jatkumisen tiellä on ehkäpä se kaikista kovin koetinkivi, SKA Pietarissa.

Pari kertaa lokakuussa kotihallissaan kompuroinut SKA on varmasti valmis palauttamaan narripaidat jäänpintaan – ja siihen viittaavat myös kertoimet: Vedonlyöntiyhtiö NordicBet tarjoaa Jokerien vierasvoitosta jättimäistä kerrointa 4,90.

Mutta mitä Jokereiden tähänastinen 15 pelin voittoputki tarkoittaa vedonlyöjän näkökulmasta?

– Tehdäänpä ajatusleikki, että olisit lyönyt Jokereiden voittoputken avauspeliin [6. syyskuuta Spartak Moskovaa vastaan] 10 eurolla vetoa Jokereiden voiton puolesta. Ja sen jälkeen olisit panostanut voittamasi rahat aina uudestaan Jokereiden voitolle Moneyline-pelimuodossa, eli siten, että varsinaisen peliajan tasapelejä ei huomioida, olisi alkuperäinen 10 euroa kasvanut jo 6 340 euroon, summaa Betssonin iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Jokereilla näitä työtapaturmia eli ”vasta” jatkoajalla tulleita voittoja on 15 voiton putkessa tasan yksi. NordicBetiäkin helsinkiläisjoukkue on naruttanut: yhtiö on tarjonnut erilaisia vetoja Jokereiden voittoputken pituudesta, joka on vain jatkunut ja jatkunut ja siten tarjonnut voittoja veikkaajille.

Lauantaina nähdään, saako tuhkimotarina uuden luvun klo 17 alkavassa ottelussa. Sitä odotellessa on mahdollista hymyillä vaikkapa tälle videolle:

SKA-Jokerit-pelikohteet osoitteessa NordicBet.com!

TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN
TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN