1000€ TERVETULIAISBONUS

Avaa pelitili Betsafelle ja saat seuraavat huippuedut:

  • 1000€ arvosta bonusrahaa
  • 60 vapaapeliä Gonzos Questiin

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Patrik Laineen hämmästyttävä maali ei ollut vielä mitään – tässä vasta veivaus!

Joskus jääkiekko-ottelussa voi sattua erityisen musta hetki, kun kiekko menee omaan maaliin. Debyyttikauttaan NHL:ssä häikäisevän upeasti pelaava 18-vuotias Patrik Laine joutui valitettavasti kokemaan tämän synkän hetken yrittäessään purkaa tilannetta maalin edustalla. Purku epäonnistui ja kiekko meni omaan maaliin. Toisessa päässä veto olisi ollut erittäin hieno, mutta omassa päässä se oli painajainen, jonka sekä Patrik että koko joukkue halusi unohtaa mahdollisimman nopeasti. Vielä valitettavampaa oli, että Laineen oma maali ratkaisi pelin vastustajille.

Alla video Laineen epäonnistuneesta sutaisusta. Kukaan ei syytä lahjakasta nuorukaista kurjasta tilanteesta, varsinkaan Winnipeg Jets, jonka pelaajat tukivat häntä vahvasti heti vaihtopenkillä ja pukukopissa ottelun jälkeen.

Vahinkoja sattuu ja ne on jätettävä taakse, mutta miten mahtoi alla olevalla videolla taituroiva japanilainen pelaaja päästä yli omasta upeasta maalistaan, jota hän alkoi tuulettaa riemukkaasti, kunnes huomasi että sehän menikin omiin…

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON