Mitä vielä odotat?

Aloita pelaaminen tänään hulppealla bonuksella!

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Talleta 20€ ja saat 40€ pelirahaa!
3. Bonuksena kaupan päälle saat vielä 25 ilmaiskierrosta GLOW-peliin

Patrik Laineen hämmästyttävä maali ei ollut vielä mitään – tässä vasta veivaus!

Joskus jääkiekko-ottelussa voi sattua erityisen musta hetki, kun kiekko menee omaan maaliin. Debyyttikauttaan NHL:ssä häikäisevän upeasti pelaava 18-vuotias Patrik Laine joutui valitettavasti kokemaan tämän synkän hetken yrittäessään purkaa tilannetta maalin edustalla. Purku epäonnistui ja kiekko meni omaan maaliin. Toisessa päässä veto olisi ollut erittäin hieno, mutta omassa päässä se oli painajainen, jonka sekä Patrik että koko joukkue halusi unohtaa mahdollisimman nopeasti. Vielä valitettavampaa oli, että Laineen oma maali ratkaisi pelin vastustajille.

Alla video Laineen epäonnistuneesta sutaisusta. Kukaan ei syytä lahjakasta nuorukaista kurjasta tilanteesta, varsinkaan Winnipeg Jets, jonka pelaajat tukivat häntä vahvasti heti vaihtopenkillä ja pukukopissa ottelun jälkeen.

Vahinkoja sattuu ja ne on jätettävä taakse, mutta miten mahtoi alla olevalla videolla taituroiva japanilainen pelaaja päästä yli omasta upeasta maalistaan, jota hän alkoi tuulettaa riemukkaasti, kunnes huomasi että sehän menikin omiin…

LUNASTA 520 EURON BONUS & 100 ILMAISKIERROSTA
LUNASTA 520 EURON BONUS & 100 ILMAISKIERROSTA