TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Ruotsalaisyhtiö uskoo: Zlatan nähdään MM-kisoissa!

Ruotsi teki myöhään maanantai-iltana huikean tempun puolustamalla Italian ulos jalkapallon MM-kisoista. Italia on nähty kisoissa käytännössä aina – vain historian ensimmäinen turnaus 1930 jäi väliin, ja vuoden 1958 kisoihin joukkue ei päässyt.

Ruotsissa ilo on tietysti ylimmillään – mutta päävalmentaja Janne Andersson oli liikutuksen ohella pelin jälkeen myös ärsyyntynyt: kiukustuminen johtui kysymyksestä siitä, palaako Zlatan Ibrahimovic sinikeltaisten paitaan MM-kisoihin.

Anderssonin ärsyyntymisen ymmärtää – kohtuullista olisi ollut juhlistaa maanantai-iltana niitä pelaajia, jotka MM-paikan upeasti hankkivat. Ja päävalmentajana Andersson tietää, että hän joutuu keväällä todella vaikean paikan eteen: valita pitkästä polvivammasta toipuva Super-Zlatan kisoihin – vai jättää valitsematta ja ottaa riski siitä, että joukkue ei menesty Venäjällä ilman maan suurinta supertähteä?

Ruotsalainen vedonlyöntiyhtiö Betsson alkaa kääntyä Ibrahimovicin valinnan kannalle, sillä kerroin Zlatanin kisavalinnalle on enää 2,50 – eli hyvin maltillinen ottaen huomioon, että Ibra ilmoitti vuonna 2016 peliensä maajoukkueessa olevan ohi.

Pelikohde: Pelaako Zlatan jalkapallon MM-kisoissa 2018?

Kyllä: 2,50.

20€ riskitön veto talvikisoihin
20€ riskitön veto talvikisoihin