11-vuotias poika päätti tienata rahaa myymällä olutta, mutta huolestuneet ihmiset ilmoittivat asiasta eteenpäin.

Olutta kadulla kaupitteleva poika on selkeästi uuden sukupolven tuleva bisnesmies, mikäli hänen tarkoituksenaan oli saada huomiota itsetekemällään kyltillä. Monet kyltin nähneet olivat soittaneet poliisille.

Paikalla käyneet poliisit olivat kuitenkin todenneet toiminnan olevan täysin laillista ja he olivat jopa poseeranneet yhteiskuvassa pojan kanssa.

Pojan myyntitaulussa lukee isoin kirjaimin ”Ice cold beer” eli jääkylmää olutta, mutta tarkempisilmäiset huomaavat myös pienen root-sanan. Root beer eli juuriolut on täysin alkoholitonta ja etenkin lapset suosivat sitä Yhdysvalloissa.

Seth-nimisen pojan bisnesidea sai siis ilmaista mainosta sosiaalisen median ansiosta – ja täysin ilmaiseksi. Alla kuva Sethistä, hänen kyltistään ja paikalla käyneistä poliiseista.

– Ensimmäisenä päivänä Seth myi vain kolme pulloa olutta, mutta uutisen levittyä Facebookiin ovat myynnit kasvaneet huimasti, kertoo Sethin äiti, Alexis.

– Saamiaan rahoja Seth aikoo käyttää partioon, myytävien oluiden hankintaan, koulutarvikkeisiin ja säästöjen kartuttamiseen, jatkaa Alexis.

Lähteet: Facebook, Yahoo

Kuva: Pixabay