Manchesterin kaupungista Turkkiin TUI:n lomamatkalla tyttärensä kanssa ollut Louise Whyte, 38, käyttäytyi erittäin sopimattomasti lennolla ja passitettiin takaisin Englantiin.

Whyte tapasi lentoasemalla miehen, jonka kanssa hän alkoi juoda alkoholia. Lennolla nainen poistui tyttärensä vierestä miehen luo ja kaksikko jatkoi juomista. Whyte oli loukannut jalkansa ennen lomaa ja söi kipuihinsa diazepamia ja kodeiinia.

Lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksesta nainen meni aivan sekaisin himosta. Hän yritti antaa miehelle väkisin suuseksiä useaan otteeseen ja alkoi jo riisua housujaankin lentokoneessa, joka oli täynnä ihmisiä ja jossa hänen tyttärensä istui vähän matkan päässä.

Whyten touhu oli niin kovaäänistä ja julkeaa, että hänet laitettiin erilleen tyttärestään loppumatkan ajaksi. Koneen laskeuduttua Turkkiin, hänet passitettiin saman tien takaisin Englantiin, jossa hänet pidätettiin. Tytön isä nouti lapsen lentokentältä Turkista.

Selkkaus tapahtui vuosi sitten ja nyt Whyte on saanut tuomionsa. Hän joutuu mm. terapiaan sekä ulkonaliikkumiskieltoon ja hänen nimensä on seksiahdistelijoiden listassa seuraavat seitsemän vuotta. Whyte sanoi puolustuksekseen olleensa tietämätön lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutuksesta ja olevansa häpeissään sekä pahoillaan toiminnastaan, josta ei muista mitään.

(Artikkelikuva ei liity tapaukseen. Kuva: Pixabay)

Lähde: Daily Star