Urheiluvaikuttaja ja mediapersoona Aleksi Valavuorta ja toimittaja-juontaja Arman Alizadia epäillään rikoksesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Rikosnimike tapauksessa on IS:n mukaan yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen. Valavuoren ja Alizadin lisäksi rikoksesta epäillään erästä radiojuontajaa sekä ”Ristoa”.

Rikosepäily liittyy Ristoon, jonka tarinaa Valavuori, Alizad ja radiojuontaja ovat nostaneet julkisuudessa. Riston mukaan hän on maksanut elatusmaksuja toisen miehen lapsesta. Hän sai tietää vuonna 2016, ettei hän olekaan biologinen isä pojalle, jota oli pitänyt omanaan.

Nyt Riston ex-vaimo on vaatinut Valavuorelle, Alizadille ja radiojuontajalle rangaistusta. Ex-vaimon mielestä miesten pitäisi ammattinsa takia ymmärtää, ettei asiaa käsiteltäisi julkisesti oikeilla nimillä. Hän on IS:n mukaan saanut jutun vuoksi miehensä kanssa kansalaisilta vihapostia tai uhkaavan oloisia viestejä.

Valavuori kommentoi rikosepäilyä hyvin suorasanaisesti MTV Uutisten haastattelussa. Hän ei koe syyllistyneensä rikokseen.

– Olen tehnyt vain journalistista työtä ja puhunut asioista niiden nimillä. Tässä tapauksessa on tapahtunut totaalinen oikeusmurha kyseistä miestä kohtaan, Valavuori lataa.

Valavuori on tuonut tapausta esille myös omalla Instagram-tilillään.

– Toivottavasti keissi katsotaan päätyyn saakka, oikeilla nimillä ja termeillä. Isien ja äitien oikeuksissa sekä velvollisuuksissa on aukkoja, kuten myös ei-isien ja ei-äitien, mies kirjoittaa.

– On käsittämätöntä, että suomalainen mies joutuu maksamaan elatusmaksuja toisen miehen lapsesta, hän tilittää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähteet: Ilta-Sanomat, MTV Uutiset

Lue myös:

Aleksi Valavuorelle tuntuvat ylinopeussakot – kiitti virkavaltaa ”kuninkaan” tyylillä – ”Sain mitä ansaitsin”

Aleksi Valavuori ottaa kantaa Sanna Marinin kohujuhliin – moittii ankarasti tilaisuuteen osallistuneita: ”Miksi otitte kutsun vastaan?”