Maailmanlaajuinen hittiohjelma Diili palasi tällä viikolla ruutuihin, kun tuoreen kauden ensimmäinen jakso esitettiin maanantaina 22. helmikuuta Nelosella.

Yksi neljästätoista kilpailijoista on 28-vuotias Sointu Borg, jonka pyörittämä yritys välittää hosteja erilaisiin tapahtumiin. Borgilla on kauppakorkeakoulutus ja lisäksi hän saa mainostuloja suositun Instagram-tilinsä kautta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Diilin alkamisen myötä Borg on saanut Instagramissa lukuisia uusia seuraajia, jotka ovat kiinnostuneita hänen elämästään. Monet ovat myös kyselleet naiselta tämän työhön liittyvistä asioista ja haluavat tietää, mitä tapahtumien hostaaminen, eli emännöinti käytännössä on.

– Emännöinti ja hostaaminen on monelle tuntematon ala. Ilmassa leijailee outoja ennakkokäsityksiä ja nyt rikotaan niitä! Borg kirjoittaa julkaisemansa Stories-videon yhteydessä.

Borg kertoo kirjoittaneensa blogipostauksen, jossa oikoo emännöintiin liittyviä yleisiä harhaluuloja.

– Muutamia myyttejä mitä siellä mainitsin oli muun muassa, että: kuka vain osaa emännöidä, ulkonäkö ratkaisee, emäntä ei tuo tapahtumalle rahallista arvoa, työ on hymyilyä ja paikoillaan seisoskelua ja emäntä bongailee tulevaisuuden treffikumppaneita keikoilta, Borg kuvailee.

– Nämä ovat sellaisia muutamia hyvin kummallisia mielikuvia, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavalla Stories-videollaan Borg paljastaa vielä yhden oletuksen lisää.

– Kollegalta erinomainen lisäys, että listasta puuttui se, että meitä luullaan prostituoiduiksi. Tämäkin on hyvin yleistä, Borg huokaa.

– Sos, emme ole eskortteja! hän alleviivaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Diili maanantaisin kello 21 alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös:

Diili-kilpailija Sointu Orvokki ei arastele kameraa – syvään uurrettu kaula-aukko saa kaunottaren poven hehkumaan

Mika Kallion puoliso paljastaa, miksi osallistui Diili-ohjelmaan: ”Oli aika repäistä”

IS: Jaajo Linnonmaasta nähdään täysin uusi puoli Diili-ohjelmassa: ”Jos mä näen, että jengi perseilee, mulla on täysi oikeus suuttuakin”