Tekemäsi valinnat vaikuttavat merkittävästi juonen etenemiseen huippusuositun Dragon Age -pelisarjan pian julkaistavassa kolmannessa osassa Dragon Age: Inquisition.
Tämä kokonaan pelikuvasta koostettu traileri esittää, miten inkvisition johtajana tekemisesi päätösten vaikutus koetaan konkreettisesti valtavassa ja upeassa Thedaksen pelimaailmassa.
Juoni ohjautuu omaan suuntaansa jo pelin alussa valitsemasi hahmon perusteella ja muovautuu eri suuntiin keskusteluissa valitsemiesi vastausten mukaan. Voit vapaasti valita mitä sanot, mutta tässä pelissä millä tahansa valinnalla voi olla merkittävän suuret seuraamukset.
Jos solmit pelissä uuden liittolaissuhteen, todennäköisesti tulet samalla luoneeksi myös uusia vihollisia. Liittolaisuudetkaan eivät ole pysyviä, sillä sinun täytyy ansaita jokaisen ryhmäsi jäsenen luottamus. Jos he alkavat luottaa sinuun, saat heiltä uusia arvokkaita sivutehtäviä. Jos käyttäytymisesi puolestaan alkaa epäilyttää heitä, he saattavat jättää ryhmäsi lopullisesti, jolla voi olla kannaltasi hyvinkin epämiellyttäviä seurauksia juonen etenemiseen.
Dragon Age: Inquisition julkaistaan Suomessa 20. marraskuuta 2014.