Kodittomien elämä on rankkaa ja sen tietävät myös Englannin Manchesterissa asuvat epäonniset ihmiset.
Ryhmä kodittomia ihmisiä on rakentanut itselleen asuinpaikan Manchesterin kanaaleihin käyttäen hyväkseen hylättyjä huonekaluja. He joutuvat myös kalastamaan kanaalista itselleen ruoan. Asiasta kertoo The Sun -lehti.
– Valitsin paikan sen takia, koska Manchester on kotikaupunkini ja kanaali on lähellä kirkkoa ja lääkäriä. En tosin pystynyt rekisteröimään sitä omakseni, koska minulla ei ole osoitetta, koditon mies Stuart Potts kertoi Manchester Evening Newsille.

Stuart toivoo, että pystyy ruokkimaan tyttöystävänsä sekä antamaan tälle kodin. Mies asuu kanaalissa tyttöystävänsä Georgia Twemlowin – sekä miehen nimeltä ”Russian John” – kanssa. Pariskunta sanoo, että he joutuivat kodittomiksi, koska heidät unohdettiin sosiaaliturvan toimesta. Stuart kertoo myös, että hyväntekijät ovat tuoneet leiriin ruokaa, huopia, vaatteita ja tupakkaa.
Pariskunta on kasvattanut lisäksi vihanneksia läheiseen maaperään saadakseen ruokaa kalastamisen ja lahjoitusten ohella. Vihannekset he pesevät kanaalissa käyttäen avukseen suihkusaippuaa.
Uutissivusto Dailymail on ladannut YouTube-kanavalleen videon aiheesta. Katso alta koskettava video kodittomien raa´asta elämästä.
https://www.youtube.com/watch?v=8FMZiNw41No
Lähde: The Sun
(Ylimpänä oleva kuvituskuva ei liity juttuun)