Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Hanna Kinnunen avautuu Instagram-tilillään kovin sanoin aikuisten harjoittamasta kiusaamisesta varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Hanna sanoo tottuneensa julkisen työnsä miinuksiin, mutta sitä hän ei käsitä, mitä aikuiset ihmiset saavat toisten haukkumisesta ja ilkeydestä.

– Mun nahka on peffani lisäksi paksu ja olen vuosien varrella kuullut kaiken. Ihan. Kaiken. Hanna kirjoittaa.

– Haukutaan ja ollaan v-maisia vain siitä ilosta, että ollaan v-maisia. Ja ollaan vielä ylpeitä omasta v-maisuudestaan. Samalla haukkujan omalla some-seinällä voi lukea ”vastustan koulukiusaamista.”

Erityisesti Hannaa huolestuttaa minkälaisen esimerkin aikuiset antavat lapsilleen omalla käytöksellään.

– Miten hel***issä missään saataisiin ikinä se kaikista pahin eli lapsiin ja nuoriin kohdistuva kiusaaminen loppumaan, kun aikuiset ihmiset sikailevat julkisilla alustoilla ja näyttävät esimerkkiä nuoremmille, miten sanoilla loukataan muita, tai yritetään loukata.

– ”Totuuden kertominen suoraan” ei ole suoruutta. Se on vain moukkamaista käytöstä. Väitän, että niissä kodeissa, joissa kiusaajia asuu, asuu myös sujuvasti muita haukkuvia ja arvostelevia aikuisia. Mistäpä muualta ne ”taidot” periytyisivät eteenpäin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Salkkarit-näyttelijä Hanna Kinnunen rehellisenä raskaista tuntemuksistaan – ”Kaikkihan me kärsimme”

Katso video! Hanna Kinnunen iloitsee muutosta rakennuttamaansa omakotitaloon: ”Odotus oli sen arvoista!”