Mediapersoona Tuomas Enbuske syyttää Maria Veitolaa valehtelusta uusimassa Enbusken miljonäärit -podcastin jaksossa. Hän juonsi yhdessä Roope Salmisen ja Maria Veitolan kanssa vuodesta 2016 vuoteen 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -nimistä keskusteluohjelmaa.

Tuomas ja Roope tienasivat vuonna 2017 huikeat 200 000 euroa, kun Marian ansiotulot olivat  52 403 euroa ja pääomatulot 10 989 euroa. Tuomas kommentoi nyt ”palkkaeroja” podcastissa.

– Maria sanoi, että tää on kyllä törkeätä, kun miehet tienaa enemmän. Se ei pitänyt paikkaansa! Hän oli vain laskuttanut firmalleen ja nosti ne osinkoina. Mä maksoin enemmän veroja. Hän tienasi yhtä paljon kuin minä, mutta hän kiersi ansiotulot ja nosti ne verottomina osinkoina. Hän valehteli! Hän valehteli tässä tilanteessa! Huomaan että kiihdyn. Hän käytti sovinistikortin vaikka hän kiersi veroja, Enbuske tilittää podcastissa.

Maria kommentoi Iltalehdelle Tuomaksen podcastia hyvin suorasainaisesti.

– En viitsisi käyttää elämässäni yhtäkään sekuntia enempää aikaa Tuomas Enbuskeen, mitä olen joutunut käyttämään, Maria Veitola toteaa Iltalehdelle.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Tuomas Enbuske tuhlasi omaisuutensa maksullisiin naisiin ja huumeisiin: ”Minusta oli tosi hienoa nyöryyttää prostituoituja”