Toyota-tallin rallitähti Jari-Matti Latvala, 34, myöntää MM-rallia järjestävälle WRC-organisaatiolle, että ex-kihlattunsa Maisa Torpan, 28, salasuhdekohu on ollut hyvin stressaavaa ja on häirinnyt keskittymistä ralliin.

Jari-Matti myöntää, että salasuhdekohu on valitettavasti vaikuttanut hänen perheeseensä, ystäviin ja tiimiin.

– Tiedätte, että ralli on elämäni eikä minulla saa olla mitään häiriötekijöitä. Uutisointi (liittyen suhteeseen) Suomessa on ollut jatkuvaa. Selvitin sitä kaksi päivää puhelimessa. Se oli niin stressaavaa, Jari-Matti kommentoi WRC:lle.

Suhdekohun lisäksi Jari-Matille on aiheuttanut stressiä Suomen verottaja, joka on kiistellyt hänen kanssaan miehen asuinmaasta. Vuodesta 2009 lähtien Monacossa kirjoilla ollut rallitähti on Suomen verottajan mielestä viettänyt niin paljon aikaa Suomessa, että hänen kuuluisi maksaa miljoonaoalkkioidensa verot Suomeen.

Jari-Matti ei puhunut WRC:lle vero-ongelmistaan, mutta vakuuttaa keskittyvänsä nyt ainoastaan MM-rallin kahteen viimeiseen osakilpailuun, joista seuraava ajetaan tällä viikolla Espanjassa.

Maisa Torppa ja Jari-Matti erosivat viime maanantaina, mutta suurta hämmennystä herätti kuitenkin Maisa Torpan videojulkaisu perjantaina, jossa hän näytti edelleen viettäneen aikaa Jari-Matin ja kahden muun henkilön kanssa Turussa kippistelemässä ja keilaamassa.

Lähteet: WRC, Iltalehti

Kuva: Instagram / Maisa Torppa