Rallitähti Jari-Matti Latvala joutui kohun pyörteisiin kaksi viikkoa sitten, kun Seiska uutisoi, että hänen kihlatullaan Maisa Torpalla oli ollut pitkään salasuhde tunnetun IT-yhtiön johtajan kanssa.

Suhdekohun aikana Jari-Matti ei ottanut asiaan kantaa, vaan yritti keskittyä ralliin. Hänen piti antaa seuraavissa MM-osakilpailussa hyviä näyttöjä, jotta saisi jatkosopimuksen Toyota-talliin. Viime viikonloppuna hän kuitenkin teki Walesissa Britannian MM-osakilpailussa kaksi virhettä, joista jälkimmäinen johti osakilpailun keskeyttämiseen, kun hän törmäsi Toyotallaan rajusti päin puuta.

Seiska paljasti torstaina, että lähipiirin mukaan Jari-Matti oli peruuttanut häät. Maisa saapui torstaina Monacosta Nizzan kautta Suomeen, ilman kihlasormusta, ja vakuutti edelleen, ettei häitä oltu peruttu vaan siirretty.

Maisa on väittänyt koko kohun ajan, että IT-johtaja on ”vain ystävä”, mutta nähtävästi Jari-Matti ei enää usko selityksiä, sillä hän lähetti perjantaina Iltalehdelle tiedotteen, jossa hän kertoi häiden Maisan kanssa olevan peruttu.

– Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Jari-Matti kertoi tiedotteessa.

Jari-Matti ilmoitti myös, ettei kommentoi asiaa enempää ja keskittyy nyt ainoastaan ralliin.

– Haluan nyt keskittyä sataprosenttisesti Rallin MM-sarjan kahteen jäljellä olevaan kilpailuun ja auttaa tiimiäni varmistamaan toisen perättäisen valmistajien MM-tittelin.

Iltalehden mukaan Maisa ja Jari-Matti keskustelivat suhteensa tilasta torstaina. Maisa oli Monacossa ja Jari-Matti Espanjassa testiajoissa.

Maisa on nyt paljastanut, että keskustelu päättyi riitaan.

– Meillä oli iso riita, ja sen päätteeksi jätin sormuksen pöydälle, Maisa kertoi Iltalehdelle.

Maisa myönsi, ettei enää tiedä onko hän kihloissa Jari-Matin kanssa.

– Mielestäni olemme edelleen yhdessä, mutta suutuspäissäni irrotin sormuksen.

Lähteet: Iltalehti, Seiska

Kuva: Instagram / Maisa Torppa