Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Jasmin Voutilaisen kuolemasta uutisoitiin tänään sunnuntaina. Pitkään vaikean masennuksen kanssa kamppaillut näyttelijä julkaisi vielä torstaina ja perjantaina Instagram-tilillään päivitykset, jossa pui omaa vointiaan.

TAUSTAA: IL: Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut

– Oon oikeesti ihan poikki! Jos mielenterveysongelmat hellittää hetkeksi, niin eiköhän ole virusperäinen angiina vuorossa. Voi himpskatti mä sanon, Jasmin kertoo Instagramissa ja toivoo sipsien auttavan olotilaan, hän kirjoitti torstaina.

Hän jakoi myös videon, jossa kertoi avoimesti mielenterveysongelmistaan.

– Lyhyesti kerrottuna mulla on ollut posttraumaattinen stressihäiriö, ahdistuneisuushäiriö, keskivaikea tai vaikea masennus. Näiden kanssa pitäisi pärjätä. Varmasti on kohtalotovereita siellä, Jasmin kertoi.

Hän julkaisi vielä perjantaina Instagramin Stories-osiossa viestin, jossa kertoi saaneensa runsaasti tsmppiviestejä seuraajiltaan. Tämä viesti jäi samalla Jasminin viimeiseksi somepäivitykseksi ennen hänen kuolemaansa.

– Mun inbox räjähti ton eilisen ”avautumisen” myötä. Tavallaan oon iloinen, että sain niin paljon tsemppiviestejä, jotka lämmittää mieltä. Ja vertaistukea, mutta samalla oon helvetin surullinen siitä, missä jamassa Suomen mielenterveyshuolto on. Ihmiset voi selvästi pahemmin kuin aikoihin, eikä resurssit riitä hoitamaan kaikkia, Jasmiina kirjoitti viimeiseksi jääneessä Instagram-päivityksessään.

– Pitäkää siis huolta toisistanne. Jos oot pitkään miettinyt, että pitäisi kysyä kaverilta, mitä sille kuuluu, niin tee nyt heti, hän jatkoi.

Lue myös:

Jasmin Voutilainen avautuu rakkauselämästään – täräyttää suoran mielipiteensä Tinderistä: ”Pari päivää kestin”

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaisella karmiva vuoden aloitus: ”Mieli on tosi maassa”