Ison-Britannian Cheshiressa asuu omien sanojensa mukaan saarivaltion tatuoiduin nainen. Mallina ja sisustussuunnittelijana työskentelevä Becky Holt, 33, on tatuoinut jopa 95 % vartalostaan.

Becky vieraili hiljattain brittiläisessä This Morning -ohjelmassa Holly Willoughbyn ja Phillip Schofieldin haastateltavana. Haastattelun aikana Becky kertoi tarkemmin tatuoinneistaan sekä niiden herättämästä huomiosta kanssaihmisten keskuudessa. Aiheesta on sittemmin uutisoinut muun muassa Daily Mail.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Becky kertoi ohjelmassa ottaneensa ensimmäisen tatuointinsa vain 15-vuotiaana. Hän tatuoi ensimmäisen poikaystävänsä nimen haaroihinsa. Sittemmin nimi on peitetty kukkatatuoinneilla. 22-vuotiaaksi saakka Becky otti tatuointeja vain sellaisiin paikkoihin, jotka hän pystyi peittämään vaatteilla, mutta sittemmin hän on tatuoinut lähes koko kehonsa.

– Kaikkein tuskallisin paikka oli käsivarren kuoppa. Kaikki kuoppani, haarani ja kaikki intiimialueeni on tatuoitu. Se oli kamalaa, mutta siedettävää, nainen kertoi haastattelussa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Becky avautuu haastattelussa myös kohtaamastaan vihamielisyydestä. Hänen mukaansa muut ihmiset kohtelevat häntä töykeästi kauttaaltaan tatuoidun kehon takia.

– Luulen, että ihmiset ajattelevat sen olevan hieman roistomaista ja pelkäävät minua siksi, hän toteaa.

– Ihmiset eivät ajattele sitä, että kuulen, kun he puhuvat avoimesti ja melko kovaan ääneen ja rumasti minusta ja olemuksestani. Tämä on minun vartaloni ja nämä [tatuoinnit] ovat minun valintojani. Jos ihmiset eivät pidä tästä, en välitä, Becky summaa.

Jos upotus ei näy, katso kuva täältä.

Becky kertoo rakastavansa erottautua massasta. Hän on tatuoinut kehoonsa kuvia myös elämänsä tärkeille ihmisille, kuten vanhemmilleen ja siskolleen. Joulukuussa tyttövauvan saanut Becky aikoo myös tatuoida tyttärensä nimen vartaloonsa heti, kun se on mahdollista.

Mikäli upotus ei näy, katso kuva täältä.

Becky kertoo kuitenkin, ettei halua enää ottaa tatuointeja kasvoihinsa. Hänen otsansa, poskensa, korvansa ja kaulansa ovat tatuoitu osittain, mutta Beckyn mukaan se saa riittää.

– Otin ensimmäisen tatuoinnin kasvoihini noin viisi vuotta sitten, kun tila loppui kesken muualta, Becky sanoo.

– En aio ottaa enempää tatuointeja kasvoihini, sillä se pilaa estetiikan, hän jatkaa.

Hän suhtautuu myös myötämielisesti tyttärensä, Aurora Forrest Holtin, mahdollisiin tatuointeihin tulevaisuudessa.

– Kun tyttäreni on tarpeeksi vanha, vien hänet Yhdistyneen kuningaskunnan parhaalle tatuointiartistille, Becky lupaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös:

Danny avautuu suhteestaan Helmiin, 19, Me Naiset Radiossa: ”Olen kiitollinen, jos joku viihtyy seurassani”

Seiska: Mira Luoti ja Happoradio-kitaristi Mika Haapasalo erosivat jälleen – Mika etsii jo uutta seuraa Tinderissä

Oho! Martina Aitolehti suunnittelee häitään tuoreessa Iholla-jaksossa – ”Kun minä menen naimisiin…”