Tunnettu mediapersoona Kirsi Salo osallistui viikonloppuna Natural High Healing -hyvinvointifestivaaleille, jotka järjestettiin luonnon helmassa Uudessakaupungissa.

Salo julkaisi omalla Instagram-tilillään kahden kuvan kuvasarjan, jonka yhteydessä hän kertoo festarikokemuksistaan. Nainen paljastaa juhlineensa festareilla täysin alasti.

– Natural High Healing festarista kertoo oikeastaan kaiken se, että minulla on 4 päivän tapahtumasta kamerassa tasan 3 kuvaa. Yhdessä olen serkkuni kanssa ja muissa olen alasti, Salo kirjoittaa postauksessaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Salo kertoo keskittyneensä festareilla hetkessä elämiseen, eikä siksi kokenut tarpeelliseksi ottaa tapahtumassa kuvia.

Toisessa Salon julkaisemista kuvista Salo kuuntelee luentoa ”nakuna”. Hän sanoo, ettei ketään festariyleisössä kiinnostanut, koska heille kaikille alastomuus oli täysin luonnollinen asia.

– Elämää, jossa luonnollisuus on normi ja ilo on ohjaava voima. Olisitte nähneet nämä beach partyt… Aurinko, DJ ja puolet väestä nakuna tanssimassa, Salo kuvailee.

– Turvamiehet kokivat kaikki velvollisuudekseen olla paikalla juuri silloin. Lienee syytä huomauttaa, että kaikki ovat selvin päin, koska nämä ovat päihteettömät festarit, hän lisää.

Lue myös:

Jaajo Linnonmaa avautui hurjasta bileillasta työkaverinsa kanssa – näin kommentoi tarinan tähti: ”Pidettiin hauskaa, kuten tapoihin kuuluu”

Antti Tuiskun extreme-urheilusuoritus herättää ihmisissä ristiriitaisia reaktioita – ”Enemmän vettä ja vähemmän alkoholia”