Fitness-tähti Sonja Aiello joutui viime viikolla melkoisen pyörityksen keskelle, kun hänen kumppaninsa, räppäri Williamin eli Ville Virtasen uutisoitiin olevan syytettynä huumerahojen salakuljettamisesta.

William salakuljetti rahoja Seiska-lehden mukaan 10 000 euron edestä Espanjaan. Samalla reissulla oli mukana myös Sonja-rakas, joka on nyt saanut somessa runsaasti ikäviä kommentteja liittyen mahdolliseen osallisuuteen rikosvyyhtiin.

Sonja on kiistänyt olevansa millään tavalla osallinen Williamin rikolliseen toimintaan.

– Oon todella surullinen, miten te ihmiset kirjoitatte musta ja puhutte niin kuin mua syytettäisiin jostain. Mä en ole asianomainen millään tavalla, Sonja kirjoitti Instagram-tilinsä Stories-osiossa viime viikolla.

Nyt Sonja on ilmoittanut jättäytyvänsä väliaikaisesti sosiaalisesta mediasta.

– Haluan olla täysin rehellinen teille: voin tällä hetkellä henkisesti todella huonosti ja koen, että tarvitsen nyt paljon aikaa itselleni ja perheelleni. Aion pitää nyt sometaukoa ja palaan kun taas tuntuu siltä, Sonja kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Toivotan kaikille rauhallista joulun odotusta, hän lisää sydänemojin kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Williamin saama syyte liittyy huumeoikeudenkäyntiin, jota käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Huumeliigaa syytetään tuhansien Subutex-tablettien ja 10 kilon amfetamiinierän maahantuonnista. Syyttäjän mukaan William olisi kuljettanut jutun päätekijältä saamansa käteistä rahaa kesällä 2021 Espanjaan tarkoituksena luovuttaa rahat siellä liigan pomolle.

Lue myös:

Sonja Aiello kommentoi räppärirakkaansa Williamin rikossyytettä: ”Niin se hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi”

Seiska: Räppäri William syytteeseen rahanpesusta – osallisena huumeliigan toimintaan!