Koulukiusattu poika ei nähnyt enää muita vaihtoehtoja kiusaamisen lopettamiseen, joten hän otti ohjat omiin käsiinsä ja pahoinpiteli kiusaajansa.

Drew Davis -niminen poika oli yrittänyt vuosien ajan saada kiusaamista loppumaan. Lukuisat ilmoitukset eivät kuitenkaan johtaneet mihinkään, sillä koulu ei lotkauttanut korvaansa tapahtumille. Pojan äiti julkaisi joulukuun alussa tilapäivityksen, jossa hän kävi läpi poikansa piinaa.

– Poikani uhattiin hakata moneen kertaan kiusaajan ja tämän kavereiden toimesta. Häntä pilkattiin, tilanne kuvattiin videolle. Asia laajeni sosiaalisen median puolelle ja Drew sai uhkauksia viestien, sähköpostien ja ääniviestien kautta. Koulu ei tehnyt mitään, kertoi pojan äiti.

Muista aikuisista tai koulusta ei ollut apua, joten Drew otti itse ohjat tilanteesta. Viimeinen pisara läikkyi yli, kun kiusaaja oli uhkaillut Drewin pikkuveljeä ja pilkannut hänen isäänsä.

– Kolme nyrkiniskua ja kiusaaja itki kuin pikkuvauva, eivätkä hänen ’seuraajansa’ uskaltaneet sanoa sanaakaan. Seuraavana aamuna kiusaaja ei edes katsonut poikani suuntaan – ongelma ratkaistu, totesi pojan äiti Facebookissa.

Äidin tilapäivitys keräsi Facebookissa reilussa viikossa yli 250 000 reaktiota ihmisiltä, jotka ovat pääosin antaneet täyden tukensa tapahtumille.

Drew erotettiin tapahtuman vuoksi koulusta viiden päivän ajaksi, mutta viiden vuoden piinan päättymisestä se oli monien mielestä pieni hinta.

Lähde: Facebook

Kuvituskuva: Pixabay