Espanjassa poliisit hälytettiin perheen kotiin, kun lapset kertoivat naapureille äitinsä nukkuneen päiviä. Poliisien saavuttua paikalle heitä vastaan tuli voimakas haju. He löysivät lapsen äidin Rocio Aguilarin ja tämän kumppanin Jose Antonion ruumiit. Neljästä lapsesta nuorin oli viisivuotias ja vanhin 13-vuotias. He olivat viettäneet viisi päivää ruumiiden kanssa samassa asunnossa.
Aguilar ja Antonio olivat tehneet itsemurhan ottamalla yliannostuksen lääkkeitä. Lähellä sijaitsevan hostelin omistaja kertoi lehdistölle epäilleensä parin olleen huumeaddikteja. Perhe oli saapunut kaupunkiin vain muutama viikko aiemmin.
Lasten kerrotaan sanoneen sosiaalityöntekijöille, että he olivat tottuneet pukeutumaan ja syömään itsekseen, joten he eivät huomanneet äitinsä ja isäpuolensa kuolleen.
Ilmeisesti lapset olivat sosiaalihuollolle jo ennalta tuttuja. Poliisit olivat käyneet heidän kodissaan muutama päivä aiemmin koulun huolestuttua lasten hyvinvoinnista. Poliisit olivat kuitenkin lähteneet lasten kerrottua, että heidän äitinsä nukkui. Lasten biologinen isä pyrkii nyt saamaan lasten huoltajuuden.
Lähde: The Sun
(Kuvituskuva ei liity tapaukseen.)