18-vuotias romanialainen Alexandra Khefren pääsi otsikoihin sen jälkeen kun hän kertoi, että myy neitsyytensä noin miljoonalla dollarilla. Saksalainen seuranhakupalvelu piti huutokaupan ja Alexandran neitsyys myytiin lopulta 2,1 miljoonalla dollarilla varakkaalle liikemiehelle.
Alexandra myi neitsyytensä, koska hänen vanhempansa aiottiin häätää perheen kodista. Neitsyyden myyminen oli siis Alexandran mielestä paras keino saada vanhemmille tarvittavat rahat kodin säilyttämiseksi.


Ei ole yllättävää, että ihmiset olivat järkyttyneitä, kun Alexandra ilmoitti tv-ohjelmassa aikeistaan myydä neitsyytensä. Alexandran setä ei edes ollut tietoinen, että hänen veljensä, eli Alexandran isä, oli menettämässä taloaan. Sedän mukaan Alexandran vanhemmat raivostuivat tyttärensä päätöksestä ja uhkasivat, että jos hän todellakin antaa neitsyytensä maksua vastaan, hän ei ole enää heidän tyttärensä. Alexandra on vastannut vanhemmilleen, että hän on 18 ja voi tehdä vartalollaan mitä haluaa.
Tilanne on hyvin ristiriitainen, sillä vaikka Alexandra haluaa kyseenalaisella teollaan auttaa perhettään, hän voi samalla menettää sen.
Lähde: FHM