Brittiläinen Harry Johnson, 19, sai kuuden vuoden vankeustuomion huijattuaan poikia seksuaalisiin tekoihin kameran edessä väittämällä olevansa tyttö. Johnson käytti netin kautta hyväkseen yhteensä seitsemää lasta, jotka olivat iältään 11-16-vuotiaita.
Eräässä tapauksessa Johnson suostutteli kaksi veljestä antamaan toisilleen suuseksiä. Toisessa tapauksessa hän sai pojan harrastamaan seksiä perheen koiran kanssa. Veljesten äiti totesi lausunnossaan:
– Tunsin itseni fyysisesti sairaaksi. Poikieni viattomuus on viety. En toivo kenellekään niitä vaikutuksia, joita tällä on ollut perheelleni.
Johnsonin tietokoneelta löytyi myös lapsipornoa.
– Hän teeskenteli olevansa nuori tyttö ja houkutteli pojat tekemään seksuaalisia akteja internetissä. Toisinaan hän tallensi aktit, syyttäjä kertoi.
Johnson jäi kiinni, kun erään uhrin vanhemmat katsoivat, mitä poika teki tabletillaan ja löysivät sopimattomia viestejä nimimerkiltä MelissaB178. Vanhemmat ilmoittivat asiasta poliisille, jotka saivat selville, että Johnson oli viestien takana.
Johnsonin puolustusasianajaja kertoi, että nuori mies oli itsekin hyväksikäytön uhri. Hän oli juuri täyttänyt 18 vuotta, kun aloitti rikoksensa.
– Olen todella pahoillani niiden ihmisten puolesta, jotka otin kohteekseni, ja heidän, joita tekoni satuttivat, Johnson totesi oikeudessa.
Kuuden vuoden tuomion lisäksi tuomari määräsi Johnsonin tietokoneen ja muistitikut takavarikoitaviksi ja tuhottaviksi. Hän joutuu myös pysyvästi seksirikollisten rekisteriin.
Lähde: Metro UK