Miss Suomi -finaalissa kilpaileva malli ja somevaikuttaja Essi Unkuri on totuttu näkemään pitkissä ja puolipitkissä hiuksissa, jotka on usein muotoiltu suoriksi tai kiharalle. Nyt Unkuri kuitenkin säväyttää täysin uudenlaisessa hiustyylissä.

Unkuri saapui AlfaTV-kanavan syyspressitapahtumaan lyhyillä hiuksilla, mikä sai yleisön päät kääntymään.

– Hiukset olivat vielä illalla pitkät, mutta tänä aamuna kun heräsin, ne olivatkin vähän lyhyemmät, Unkuri toteaa neuraen Metropolille.

Unkurilla vaikuttaisi olevan peruukki, mutta sitä hän ei suoraan myönnä.

– Minä ajattelin vähän räväyttää. Mutta en nyt osaa sanoa teille, että ovatko nämä minun omat vai ovatko nämä lainahiukset, nainen sanoo pilke silmäkulmassa.

– Miss Suomi -finaali on kohta tulossa, ja aion jättää yllätyksen varaan, että millaiset hiukset minulla siellä on. Tykkään leikitellä erilaisilla hiustyyleillä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Metropoli

Miss Suomi -finaaliin on vähän yli kuukausi aikaa ja Unkuri myöntää jännittävänsä tulevaa koitosta.

– Kyllä tässä paineet ja stressi kasvavat! Mutta samaan aikaan olen myös todella innoissani siitä, että vihdoin tämä kilpailu ratkeaa. Saa nähdä, miten siinä itselle ja muille käy, Unkuri tokaisee.

– Paljon on annettu vinkkejä siitä, kuinka pitäisi vain olla rohkeasti oma itsensä eikä liikaa jännittää, hän lisää pohtien.

– Jos lähtee jotain kaunistelemaan tai kiertelemään, niin sen kyllä huomaa aika nopeasti.

Tänä vuonna missituomaristossa istuu muun muassa Diili-voittaja Sointu Borg, entinen missi Heidi Sohlberg sekä malli Anne Kukkohovi. Unkuri paljastaa olevansa suuri Sointu Borg -fani.

– Sointu on minun idolini ja olen seurannut Diiliä hirveästi. Hän on kyllä sellainen voimanainen, ja niin ovat kaikki muutkin tuomaristossa. Tulen olemaan aikamoinen fanityttö siellä heidän edessään, Unkuri hymyilee.

Lue myös:

Huh! Missikaunotar Essi Unkuri poseeraa täydellisenä sensuellissa kuvassa!

Miss Suomi -kaunottarien poikaystävät yhteiskuvassa – tässä on Miss Suomi Viivi Altosen mies!