Cheyenne Järvinen on aiheutti melkoisen kohun, kun hän paljastui Janna Hurmerinnan kanssa naimisissa olleen Junon salarakkaaksi. Lisäksi Cheyenne kertoi seurustelleensa Cheekin kanssa ja väitti, että BB-tähti Antti Kurhinen olisi uhkaillut häntä kuvaamallaan seksivideolla.
Kurhisen mukaan hän ei ollut uhkaillut videolla, ekä hänellä ollut aikomustakaan julkaista sitä. Cheyenne Järvisen piti olla maaliskuussa vieraana MTV3-kanavan Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Nainen ei kuitenkaan ilmestynyt ajoissa studiolle ja hänen tilallaan nähtiin Antti Kurhinen.
Kurhinen sanoi ohjelmassa, että hän oli yhdessä Järvisen kanssa tehnyt seksivideon, joka oli Kurhisen hallussa. Järvinen teki rikosilmoituksen Kurhisen esiintymisestä ohjelmassa, koska hänen mielestään kyseessä oli kunnianloukkaus.

Kurhinen ei ole julkaissut intiimiä seksivideota, mutta sen sijaan hän julkaisi uudelleen Miss Märkä T-paita -kilpailussa Helsingin Kaivohuoneella vuonna 2013 kuvaamansa K-18 kohuvideon, jossa Cheyenne tanssii rinnat paljaina pelkissä stringeissä, jotka hän myös vetää alas. Hän suutelee videossa myös yläosattomana olevaa toista kilpailijaa.
Cheyenne tuohtui videosta ja teki Antti Kurhista vastaan toisenkin rikosilmoituksen, tällä kertaa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Kurhinen ihmetteli syytettä, koska hän oli kuvannut videon julkisella paikalla, jossa oli paljon muitakin ihmisiä ja kuvaajia.
– En ymmärrä miten hän edes kehtasi mennä poliisin luokse tuollaisista jutuista, kun on itse mennyt mokaamaan riehumalla julkisella paikalla ilman vaatteita ja itse otti julkisesti puheeksi yksityisen kotivideon, Kurhinen ihmettelee.
Kurhinen sai viime viikolla Helsingin syyttäjänvirastosta päätöksen molemmista Cheyenne Järvisen häntä vastaan tekemistä rikosilmoituksista. Kumpikaan ei ollut edennyt esitutkintaa pidemmälle.
– Hävettää hänen puolestaan ja olen pahoillani poliisinkin puolesta, että he joutuvat tutkimaan tällaisia asioita.
Kihlakunnansyyttäjä teki molemmista rikosilmoituksista päätökset, joiden mukaan esitutkinta lopetettiin, koska syyllisyyden todettiin olevan liian vähäinen syytteiden nostamiseksi ja ”tärkeä yleinen tai yksityinen etu ei vaadi syytteen nostamista”.