Facebookin keskusteluryhmässä Mutsit Vs Faijat puidaan kiivaasti parisuhdevyyhtiä, joka alkoi, kun nainen jakoi 4 kuvaa toisista naisista seuraavalla tekstillä:
”Miten meni noin niinku omasta mielestä Seppo?
Voit varmaan avata asiaa muillekkin ????
Perkele!!”
(nimi muutettu)
Alunperin kostoksi ajateltu miehen tyttöystävien kuvien julkaisu sai ensin suurta kiinnostusta, mutta kun asiasta selvisi enemmän, mielipiteet alkoivatkin suuntautua naista vastaan.
Ensin nainen sai sympatiaa poikakaverin oletetuista samanaikaisista puuhista 5 naisen kanssa, mutta kun nainen kertoi, että miehen puuhastelut olivat tapahtuneet viime keväänä ja että nainen oli nyt jo uudessa parisuhteessa, alettiin ihmetellä naisen motiiveja kuvien ja miehen nimen paljastamiseen yli 26 000 ihmisen keskusteluryhmässä.

Kyseessä ollut mies ei ole keskustelua kommentoinut, joten lopulta ei enää ollut selvyyttä, oliko mies seurustellut kaikkien viiden naisen kanssa yhtä aikaa. Kuvat julkaissut nainen kertoi kommenteissa miehen olleen samaan aikaan lisäkseen kahden muun naisen kanssa, kun hän itse oli viime keväänä ollut miehen kanssa parin kuukauden ajan.
Kommenteissa alkoi herätä epätietoisuus myös siitä, oliko mies kuitenkaan ollut tuolloin ekslusiivisessa parisuhteessa, vai vain tapaillut useampaa naista samaan aikaan. Monet miehet ja naisetkin olivat sitä mieltä, että nykyisin on täysin normaalia tapailla useampaa ihmistä samaan aikaan, niin kauan kun ei ole sitoutunut kenenkään tyttö- tai poikaystäväksi.
Lähes 500 kommenttia alle vuorokaudessa kerännyt keskustelu jatkuu yhä kiivaana ryhmässä. Monet jopa kehuvat miestä pelimiehen elkeistä useamman naisen kanssa, mikä puolestaan suututtaa perinteisempiä arvoja kunnioittavia keskustelijoita.
Naisen kostoretki johti siis melkoiseen vyyhteen nykyaikaisen parisuhteen periaatteista sekä miesten että naisten osalta. Kuvien ja nimen julkaisua ei ymmärtänyt juuri kukaan ja deittailu sekä sekstailu useiden kumppanien kanssa samaan aikaan näyttää keskustelun perusteella olevan hyväksyttyä molemmille sukupuolille, kunhan ei olla vakituisessa parisuhteessa.