Mediapersoona Niko Saarinen on herättänyt suomalaisten keskuudessa runsaasti huomiota neljän vuoden takaisella hammasoperaatiollaan.

Saarinen on kertonut julkisuudessa ottaneensa hampaihinsa keraamiset laminaatit. Operaatiossa Saarisen omia hampaita hiottiin pienemmiksi, ja tämän jälkeen niiden päälle asennettiin uudet laminaattihampaat.

Eilen tiistaina (23.5.) Saarinen vastasi NRJ Aamussa kuulijoiden esittämiin kysymyksiin, joista yksi koski Saarisen laminoituja hampaita. Saarinen ei ole aiemmin paljastanut hammasoperaationsa hintaa, mutta nyt hän teki asiassa vihdoin poikkeuksen.

– Aloitetaan sillä, että se oli todella kallis operaatio – minulle on tehty tosi monta hammasta. Hintalappu oli noin 21 000 euroa, Saarinen totesi radiolähetyksessä.

Saarisen ei suureksi ilokseen kuitenkaan tarvinnut maksaa summaa omasta kukkarostaan.

– Nyt jos joku miettii, että olenko ottanut nämä velaksi, olen tehnyt heidän kanssaan kaupallisen yhteistyön ja saanut ne ilmaiseksi. Käytännössä en ole siis maksanut niistä mitään muuta kuin junaliput Hyvinkäälle.

Arvokas yhteistyödiili piti sisällään Youtube-videon ja muutaman Instagram-postauksen, joissa Saarinen esitteli operaatiotaan. Saarisen mukaan operaation teettänyt hammasklinikka on saanut runsaasti näkyvyyttä, sillä miehen hampaista on puhuttu niin paljon.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Radiolähetyksessä Saarinen myönsi, että uusien hampaiden kanssa elämisessä on ollut jonkin verran totuttelemista.

– En ole katunut ja olen katunut. Kyllä ne (laminaatit) on vähän erilaiset kuin omat hampaat, Saarinen tunnusti.

– Eivät ne tunnu, mutta kyllä niihin kiinnittää huomiota. Aamuisin kun herään, pelkään, että ne tippuvat. Tietää, että jos ne tippuu, yksi hammas maksaa yli tuhat euroa, hän lisäsi.

Lue myös:

Niko Saarinen aloittaa joulunvieton ankeissa tunnelmissa – joutui samaan tilanteeseen kuin vuosi sitten: ”Olin tarponut läpi yhden rankimmista aikakausista”

Niko Saarinen puhuu ensimmäistä kertaa tekemästään kauneustoimenpiteestä – joutui operaation seurauksena kiusalliseen tilanteeseen!