Helena Koivun vierailu Suomessa ei sujunut kovin iloisissa merkeissä, Seiska uutisoi.

Mikko Koivu, 40, ja Helena Koivu, 37, ovat koko vuoden ajan kiistelleet omaisuudesta ja lasten huoltajuudesta sekä asuinpaikasta.

Kesällä eroriita muuttui pahemmaksi, kun Helena Koivu sai kolme päivää aikaa lähteä asunnostaan Yhdysvalloissa. Heinäkuussa Mikko saapui turvamiesten kanssa hakemaan lapset Suomeen ilman Helenan suostumusta. Mikko toimi oikeuden tekemän päätöksen perusteella.

Helena julkaisi surumielisiä päivityksiä koko alkusyksyn ajan ja lopulta hän pääsi matkustamaan Suomeen tapaamaan lapsiaan.

Lue Myös: Helena Koivulle pöyristyi uuden äitipuolen tempusta: ”Yrittää leikkiä lastemme äitiä”

Kuva: AOP

Helena kertoo omistavansa puolet talosta

Seiskan mukaan Helenan vierailu ei sujunut onnistuneesti. Lehdelle kerrottiin Helenan menneen syyskuun 26. päivä Mikon ja Helenan puoliksi omistamalle merenrantakiinteistölle Turkuun ja lopputuloksena tarvittiin poliisit paikalle.

– Totta se on, Yhdysvaltojen Minnesotaan palannut Helena vahvistaa Seiskalle.

– Menin puoliksi omistamaani Suomen-kotiini omalla avaimellani. Ex-mieheni piti tuoda lapset luokseni, mutta lopulta tilanne eskaloitui siihen, että poliisit poistivat minut kiinteistöltä, Helena kertoo syyskuun tapahtumista Seiskalle.

Helena omistaa kiinteistöstä puolet, vaikka omistusosuutta ollaan yritetty siirtää kokonaan Mikko Koivun nimiin.

– Olin jo etukäteen selvittänyt juridisen puolen, ja minulla piti olla täysi oikeus mennä Suomen-kotiini, Helena näpäyttää.

– Tämä sopi aluksi myös Mikolle. Olimme jo sopineet lasten luovutuksesta, koska kyseessä oli minun tapaamisvuoroni.

Lue Myös: Helena Koivulle pöyristyi uuden äitipuolen tempusta: ”Yrittää leikkiä lastemme äitiä”