christian-clark
Christian Clark

Mustasukkaisella raivolla oli traagiset seuraukset, kun 21-vuotias Christian Clark tappoi 17-kuukautisen poikansa Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa. Nainen on The Sun -lehden mukaan tunnustanut poliisille tukehduttaneensa pojan. Hän yritti samaa myös 2-vuotiaalle tytölleen, mutta tyttö jäi eloon.
Tragedia sai alkunsa, kun Clark syytti tekstiviesteillä töissä olevaa avomiestään ja lasten isää uskottomuudesta. Hän lähetti miehelleen kahden tunnin ajan jatkuvasti vakavammaksi muuttuvia uhkauksia ja pelottavia videoita. Andrew Price Jr. lupasi tulla bussilla kotiin mahdollisimman pian. Hän jätti huomiotta lapsiin kohdistuneet uhkailut.
Yhdessä viestissä Clarkin sanotaan kirjoittaneen: ”Sinun on parasta rukoillaa lastesi puolesta” ja ”Vastaa minulle tai joudun vankilaan lasten vaarantamisesta.”

Poliisin mukaan seuraavassa viestissä luki: ”Tapan heidät.” Tekstin perässä oli emoji, joka nauraa kyyneleet silmissä. Clark myös lähetti isälle kuvat molemmista lapsista. Toisessa kuvassa poika makasi kasvot alaspäin ilmapatjalla.

christian-clark-andre-price-iii
Poika ja äiti Snapchatin filtterikuvassa

Poliisin mukaan äiti kirjoitti yhteen videoviestiin: “Ooh, katso, Angel on vielä elossa ja hikoilee, poikasi sen sijaan ei edes hengitä, voisinpa pitää kameraa paikalla.”
Toisessa videossa äidin sanotaan ottavan kiinni tyttärensä päästä, jolloin tyttö alkaa itkeä.
– Ensinnäkin, tyttö on selvästi kunnossa, koska katso, hän ei ole kuollut. Poika sen sijaan ei liikahdakaan, joten voisit soittaa ambulanssin, Clarkin kerrotaan sanovan videolla.
Minuuttia myöhemmin Clark tekstasi: ”Kaikki vain koska halusit mennä naimaan häntä & tulla tänne koska huvittaa.”
Kolmannessa videossa Clark nostaa velttona makaavan pojan ja heittää hänet sängylle. Vasta sen jälkeen hän soitti poliisin hätänumeroon.
Poliisin mukaan Clark tekstasi vielä miehelleen: ”Tällä kertaa todella sekosin.”
Price vastasi: ”Yritä herättää hänet sanoin, pidä häntä sylissä.”
Clark vastasi: ”Ei hätää, soitin poliisille.”
Price vastasi: ”Sinun pitääkin, jos poika on kuollut.”

Andre Price III
Andre Price III

Poliisin mukaan Clark oli tukehduttanut pojan painamalla häntä kasvot alaspäin ilmapatjalla noin minuutin ajan. Äiti oli tehnyt saman myös tyttärelle, joka kuitenkin selvisi elossa.
Clark pidätettiin epäiltynä poikansa taposta ja tyttärensä yritetystä taposta.
Poika julistettiin kuolleeksi 30 minuuttia sen jälkeen, kun hänet oli tuotu sairaalaan. Poliisin ylitarkastaja Coleman McDonoughin mukaan pari oli asunut yhdessä vasta vähän aikaa.
– Tämä vain osoittaa, että tekstiviesteistä on tullut niin rutiinimainen osa arkielämää, että ihmiset eivät enää edes ajattele mitä kommunikoivat niissä, McDonough sanoo.
McDonough vielä huomauttaa, että isää vastaan ei ole suunniteltu nostaa syytteitä, mutta tutkimukset jatkuvat.
Lähde: The Sun
Kuvat: Facebook