Suomalaisten rakastamassa Salatut elämät -sarjassa nähdään tänä keväänä tunteikkaita hetkiä, kun ohjelman hahmot Salla ja Kari menevät naimisiin.  

Kuluneet kuukaudet ovat olleet rakkaudentäyteistä aikaa myös Salkkarit-tähti Olga Heikkalalle. Olga onkin valmis vahvistamaan Metropolille keskustelupalstojen huhut todeksi.

– Olen rakastunut! Olemme tunteneet poikaystäväni kanssa aika pitkään, mutta yhdessä olemme olleet vuoden verran.

– Häitä meillä ei kuitenkaan ole vielä tulossa! Heikkala tokaisee Metropolille Salkkareiden pressitilaisuudessa. 

Olga Heikkala on pitänyt tietoisesti rakkauselämästään hyvin matalaa profiilia julkisuudessa, mutta kertoo nyt olevansa onnellinen kumppaninsa kanssa.

”Toivottavasti pääsen joku päivä naimisiin”

Vaikka naimisiinmeno ei Heikkalalle vielä ole ajankohtaista, on hän jo pidemmän aikaa unelmoinut romanttisista hääjuhlista. 

– En ole päässyt häihin kuin ihan joskus lapsena, mikä on tylsää. Olemme monta kertaa vitsailleet yhdessä ystävieni kanssa siitä, kuinka meidän pitäisi mennä naimisiin ainoastaan sen takia, että saisimme osallistua hääjuhliin, näyttelijä kuvailee nauraen. 

– Mielestäni häät juhlana ovat maailman ihanin asia! Ajatus rakkauden juhlimisesta on niin kaunis, hän jatkaa. 

Heikkala odottaa kovasti omia häitään tulevaisuudessa. 

– Toivon, että joku päivä vielä pääsen naimisiin. 

Hän on kuitenkin oivaltanut, ettei hulppeiden juhlien järjestämiselle välttämättä aina tarvita mitään virallista syytä. 

– Olisi ihanaa järjestää rakkausjuhlat ihan muuten vain, Heikkala hymyilee. 

Vastanäyttelijästä tuli paras ystävä

Salatuissa elämissä Heikkala näyttelee Miran roolin, jolla on suhde Vivi Wahlströmin esittämän Violan kanssa. Oikeassa elämässä Heikkala ja Wahlström ovat nykyisin parhaita ystäviä ja kaksikko viettää paljon aikaa yhdessä myös töiden ulkopuolella.

– Tutustuimme silloin kun aloitin Salkkareissa, ja meillä klikkasi välittömästi. Nyt olemme ihan kuin paita ja peppu. Tänäänkin meiltä on kysytty kolme kertaa, että olemmeko siskoksia. 

– Jotkut ovat myös päätelleet meidän olevan pariskunta kun vietämme lähes kaiken vapaa-aikamme yhdessä. Mutta pari emme ole muualla kuin Salkkareissa, Heikkala virnistää.

Lue myös:

Salatut elämät -tähti Olga Heikkala nousi julkisuuteen jo lapsena – poptähti Antti Tuiskulla oli osuutensa asiaan!