Seiska paljasti reilut kaksi viikkoa sitten, että WRC-tähti Jari-Matti Latvalan, 34, kihlatulla Maisa Torpalla, 28, oli ollut pitkään salasuhde tunnetun IT-yhtiön johtajan kanssa.

Maisa ja IT-johtaja kielsivät suhteen jyrkästi. Maisan mukaan mies oli ”vain ystävä”. Maisa ja mies väittivät tahoillaan tiedotusvälineille, että mies oli pariskunnan yhteinen ystävä ja että Jari-Matti tunsi hänet hyvin.

– Olen tavannut myös JM:n ja olemme ihan hyviä kavereita, mies kertoi Iltalehdelle.

Maisa lisäsi, että mies oli kutsuttu Maisan ja Jari-Matin häihin, joita Seiskan mukaan piti juhlia uudenvuodenaattona.

Tänään Seiska kertoi, että lähipiirista saadun tiedon mukaan Jari-Matti ei ollut aluksi uskonut otsikoita.

– Jari-Matti oli vielä viime viikolla epäileväinen Maisan salasuhdetietoja kohtaan. Hän ei uskonut edes, että Maisa oli yöpynyt miehen luona. Nyt Jari-Matti tietää totuuden, lähipiiristä kerrottiin Seiskalle.

Lähipiirin mukaan Maisan ja IT-johtajan väitteet läheisestä ystävyydestä Jari-Mattiin eivät pidä paikkaansa.

– Jari-Matti ei ole ennen tätä kohua kuullut IT-pomosta yhtään mitään, eivätkä he todellakaan tunne toisiaan, lähipiiristä ihmeteltiin Seiskalle.

Julkisuuteen nousseet todisteet Maisan salasuhteesta kasvoivat kasvamistaan kahden viime viikon aikana. Seiska mm. julkaisi paparazzikuvia Maisasta poistumassa miehen luota aamulla ja silminnäkijöiden mukaan sama oli toistunut aiemmin ”ainakin yli 10 kertaa”. Seiska julkaisi myös miehen ex-avovaimon vahvistuksen, että oli joutunut eroamaan miehestään viime keväänä Maisan takia.

Seiskan mukaan Maisa julkaisi Instagramissa salarakkaansa ex-puolison avautumisen jälkeen naista ja tämän lähipiiriä koskevia kirjoituksia. Vaikka Maisa myöhemmin poisti kyseiset some-kirjoitukset, Seiskan mukaan niistä on tehty tutkintapyyntöjä poliisille.

Viime torstaina Seiska uutisoi, että pariskunnan häät oli peruttu. Maisa väitti, että niitä oli vain siirretty, mutta perjantaina Jari-Matti tiedotti, että häät oli todellakin peruttu. Jari-Matti kertoi tiedotteessa joutuneensa hyvin ikävään tilanteeseen ja haluavansa panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämäänsä liittyen. Hän haluaa nyt vain keskittyä rallin MM-sarjan jäljellä oleviin kilpailuihin.

Jari-Matin tiedotteen jälkeen Maisa tunnusti Iltalehdelle, että hänellä oli ollut iso riita kihlattunsa kanssa. Maisa oli tuolloin Monacossa ja Jari-Matti testiajoissa Espanjassa. Hän myönsi, ettei tiennyt oliko enää kihloissa Jari-Matin kanssa.

– Mielestäni olemme edelleen yhdessä, mutta suutuspäissäni irrotin sormuksen, Maisa kertoi Iltalehdelle.

Lähteet: Seiska, Iltalehti

Kuva: Instagram / Maisa Torppa