Seiska uutisoi toissa viikolla, että WRC-rallitähti Jari-Matti Latvalan kihlattu Maisa Torppa on elänyt jo pitkään salasuhteessa tunnetun IT-alan johtajan kanssa.

Sekä Maisa että salarakkaaksi väitetty mies ovat kieltäneet jyrkästi suhteen. Seiskan paparazzit ovat kuvanneet Maisan poistumassa miehen luota yhdessä vietetyn yön jälkeen ja on uutisoinut Maisan yöpyneen miehen luona ”ainakin yli kymmenen kertaa”.

IT-johtajan ex-avovaimo kertoi Seiskalle seuranneensa surullisena uutisointia salasuhteesta.

– Olen ihmetellyt, että Maisan ja ex-mieheni suhde säilyi näin pitkään salaisuutena. Totuus tässä asiassa kuitenkin on se, että minun ja ex-mieheni suhde päättyi, koska hän ryhtyi salasuhteeseen Maisan kanssa, ex-avopuoliso huokasi Seiskalle.

Nainen haluaisi puhua Jari-Matin kanssa, jotta voisi kertoa hänelle totuuden salasuhteesta.

– Pitkään mietin, että olisin soittanut Jari-Matille. Toisaalta haluaisin vieläkin puhua hänen kanssaan, koska hänen tulisi kuulla totuus, nainen kertoi Seiskalle.

Onko salasuhdekohu jo vahingoittanut Jari-Matin ralliuraa?

Samalla kun salasuhdekohu velloi Suomessa, Jari-Matti matkusti Walesiin MM-sarjan Britannian osakilpailuun, jossa hänelle sattui viikonloppuna kaksikin ikävää virhettä. Ensin hän unohti laittaa tuulilasin lämmityksen päälle, jolloin hän ei ollut nähdä tietä ollenkaan huurtuneen lasin läpi ja ajoi leveäksi pellolle. Sitten kärkikamppailuun takaisin noussut rallitähti suistui tieltä rajusti ja törmäsi puuhun. Auto vahingoittui törmäyksessä sen verran pahasti, että hänen koko osakilpailunsa keskeytyi.

Latvala sanoi ennen Britannian osakilpailua, että hän olisi tarvinnut sieltä sekä seuraavasta osakilpailusta hyvät tulokset, jotta saisi pitää tallipaikkkansa Toyotalla.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen on Ilta-Sanomien mukaan Walesin keskeytyksen jälkeen jo vihjaillut virolaismedialle, että Jari-Matti ei enää jatkaisi tallissa ensi kaudella.

Lähteet: Seiska, Ilta-Sanomat