Tunnettu suomalaisnäyttelijä tuomittiin tällä viikolla oman lapsensa pahoinpitelystä, uutisoi Seiska-lehti. Käräjäoikeuden Seiskalle toimittamasta tuomiolauselmasta käy ilmi, että näyttelijä oli ennen pahoinpitelyä uhkaillut lastaan sanallisesti ja nöyryyttänyt tätä.

Pahoinpitelyn seurauksena lapsi sai nirhaumia, mustelmia ja muita ruhjeita sekä pelkotiloja. Hän on joutunut käymään terapiassa tapahtuman jälkeen.

Televisiostakin tuttu näyttelijä on myöntänyt esitutkinnassa pahoinpidelleensä lastaan ”raivoissaan” ja käyttäytyneensä ”aggressiivisesti ja uhkaavasti”. Käräjäoikeuden mukaan näyttelijä on kertonut pelästyneensä tapahtunutta ja hakeneensa ammattiapua.

Näyttelijä tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hänet myös tuomittiin maksamaan kivusta, särystä, kärsimyksestä ja muusta tilapäisestä haitasta lapselle yhteensä 2 400 euroa. Valtiolle näyttelijän täytyy maksaa rikosuhrimaksu 80 euroa.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Jari Aarnio tuomittiin elinkautiseen palkkamurhasta

Roope Salminen ei aio valittaa saamastaan tuomiosta: ”On aika hyväksyä ja suorittaa rangaistus, joka minulle on määrätty”

Aku Hirviniemi kommentoi ahdistelutuomiotaan: ”Tärkeintä on, että asialle on saatu piste”