Tunnettu tosi-tv-kasvo ja somevaikuttaja Maisa Torppa on jälleen joutunut kohun keskelle. Seiska-lehti uutisoi tällä viikolla poliisin epäilevän Torppaa alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta.

Lapsen äiti kertoi Seiskalle tehneensä asiasta rikosilmoituksen. Poliisi selvittää välikohtausta parhaillaan esitutkinnassa. Epäillyt rikosnimikkeet ovat laiton uhkaus ja vahingonteko.

Nyt Seiskan paparazzi Panu Hörkkö on julkaissut omalla Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa hän puhuu Torpasta hyvin suorasanaisesti.

– Olen seurannut Maisan julkisuustaivalta lähietäisyydeltä yli kymmenen vuotta. En tiedä ketään toista julkkista, jonka some-imago ja arkielämä ovat niin täydellisessä ristiriidassa, Hörkkö kirjoittaa postauksessaan.

– Maisa on rakentanut Instagramiin täydellisen kuplan, mutta todellisuudessa hänen elämänsä on kuin ruutitynnyri, joka säännöllisin syklein räjähtää palasiksi, mies laukoo.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hörkön mukaan Torppa ei koskaan itse myönnä tehneensä mitään väärää, vaan syyttää aina muita ongelmistaan. Kuvaaja ihmettelee avoimesti, kuinka Torppa on onnistunut keräämään ympärilleen niin uskollisen fanijoukon, etteivät seuraajat näe Torpan mahdollisia virheitä.

– Oudot some-ilmiöt eivät lakkaa ihmetyttämästä. Vaikka uutiset kertoisivat Maisan tehneen mitä vain törkeyksiä, sadat uskolliset rengit kehuvat häntä kilpaa Instagramissa, Hörkkö tokaisee.

– Myös naistenlehdet menivät pitkään samaan vipuun, kun antoivat Maisan esittää enkeliä kaaoksen keskellä. Kynttilä on tosin mennyt vinttiin, sillä enää ei ole palstatilaa herunut.

Hörkön mielestä suomalaisten olisi hyvä osata erottaa tosi-tv-ohjelmat ja viihdelehtien uutisotsikot toisistaan. Hän ajattelee, että Torpan tekojen salaamiselle on olemassa omat syynsä.

– On olemassa syitä, miksi Maisan sekoiluista on kerrottu vain jäävuoren huippu. Viime marraskuussa kuitenkin epäillään tapahtuneen jotain sellaista, josta ei ole enää syytä vaieta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Hörkkö seuraa innolla, mihin asioiden esille nostaminen johtaa.

– Kulissien romahtaminen voi olla suuri helpotus. Jos ei henkilölle itselleen, niin ympärillä olevilta ihmisiltä kunnon rysäys voi säästää paljon surua ja kärsimystä, paparazzi summaa.

Lue myös:

Seiska: Maisa Torppa epäiltynä rikoksesta – uhkasi lasta puukolla ja tuhosi leluja

Maisa Torppa vastasi häneen kohdistuviin syytöksiin ja paljasti kiusaajansa – ”Elämäni helvetillisin ajanjakso”