Hotelleissa käy ihmisiä, joilla on omat tapansa ja tyylinsä esimerkiksi viihdyttää itseään sekä toisiaan. Ei siis ihme, että hotellien siivoojat joutuvat joskus näkemään ja siivoamaan huoneista asioita, joista eivät olisi koskaan halunneet tietää yhtään mitään.
Yksi esimerkki oudoista hotellilöydöistä saatiin suomalaisesta hotellista, jonka siivoojana työskentelevä nainen lähetti Metropoli.netille hyvin erikoisen kuvan. Kuvassa näkyy jotain, joka löytyi hotellihuoneen kylpyhuoneen seinästä.
Nähdessään seinän nainen järkyttyi, sillä seinään tarttunut kuvio oli ruskea ja hänelle tuli luonnollisesti ensimmäiseksi mieleen uloste. Seuraavaksi nainen huomasi, että kuvio muistutti takapuolta. Nainen vertasi kuvion sijaintia seinässä oman lantionsa korkeuteen, joka oli suunnilleen sama.
– Mieleen tuli jotain sellaista, mitä en kehtaa tässä sanoa, joten jynssäsin sen äkkiä pois ja desinfioin koko seinän, nainen päivittelee.

Siivooja otti kuitenkin seinästä ensin kuvan, josta voimme yrittää päätellä, mitä ihmettä tässä kylpyhuoneessa oikein on puuhattu…
seina-vessa-ruskea-takapuoli
 
(Ylimmässä kuvassa oleva hotellihuone ei liity juttuun)