Lukuisista television reality-sarjoista tuttu Maisa Torppa on siirtänyt bloginsa uuteen osoitteeseen ja aloitti kirjoittamalla ajankohtaisesta aiheesta, tyttöjen ja naisten ulkonäköön kohdistuneista paineista.
Idea kirjoitukseen syntyi, kun Maisan 12-vuotias pikkuveli tunnisti Victoria’s Secret -alusvaatemalliston tuotemerkin. Tivattuaan veljeltään asiaa tarkemmin Maisalle selvisi, että ”kaikki” kuudesluokkalaiset tytöt fanittavat kyseistä alusvaatemerkkiä.
– Onko ihmeellistä, että nuoret tytöt kärsivät huonosta itsetunnosta, sairastuvat syömishäiriöihin ja omakuva on vääristynyt, jos ala-aste ikäisen esikuvana on langanlaihat nirunaruissa keikistelevät mallit. Viimeisen päälle photoshopatut kuvat luovat mun mielestä täysin väärän naiskuvan nuorille. Ja ala-asteikäisten tapauksessa vielä ihan lapsille, Maisa ihmettelee.
Tuulitunneli-ohjelman vakiopanelistin mielestä ratkaisu ongelmaan olisi vähentää seksistisiä mainoksia.
– Omalta kohdaltani olisivat varmasti silikonit jäänyt ottamatta, jos en olisi sellaista pinttymää päähäni saanut, että tarvitsen samanlaiset rinnat, kuin alusvaatemalleilla, Maisa tunnustaa.
Maisan mielipiteen kanssa ollaan blogin kommenteissa samaa mieltä, mutta samalla se myös kyseenalaistetaan.
– (…) millaisen kuvan itse viestität nuorille tytöille paistattelemalla julkisuudessa silikonirintoinesi, eräs kommentoija kysyy.

1000 EURON MATKALAHJAKORTTI ARVOTAAN JOKA PÄIVÄ!!!